Zawsze staram sie zjeść śniadanie w domu. Na pierwsze najczesciej jakies płatki, badź jajecznica. Na drugie natomiast jakies kanapki z przeroznymi produktami. Czasami zamiast kanapek jem jogurt, albo jakis owoc.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
W sumie rzadko kiedy jem śniadanie. Pamiętam jak chodziłam do szkoły nigdy nie jadłam śniadania przed szkołą, ani nigdy nie brałam też śniadania do szkoły. Czasem w sobotę się zje bułeczkę z serkiem, albo rogala z dżemem.
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-05-28, 21:00
Nie jadam śniadań. Rano wypijam kawę z mlekiem.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
ja najczęściej jakiś jogurt z owocami a potem kawka z mlekiem
a na drugie śniadanko jakaś bułeczka z serkiem i ogórkiem.... różnie... to zależy od tego na co mam ochotę
Medica91 [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-09, 12:34
Śniadanie
to najważniejszy posiłek dnia, nie zaleca się zbyt dużo cukru i odzwyczaić się od małej czarnej nie wpływa dobrze na układ krążenia tak silne pobudzenie po śnie. Nie można się też przejść.
wiem, że to nie zdrowe ale nie jem śniadania od razu jak wstane. najwcześniej to jem posiłek tak ok. 11-12. jest to najczęściej jogurt activia albo berliso jak już to zjem to wtedy biorę się za robienie jakiejś kanapki albo jajecznicy lub omleta.
_________________ <br>
Tyle samo we mnie ukojenia co wkurwienia.
Jeśli jem u siebie to są to najczęściej kanapki/bułki
Jeśli idę na śniadanie do chłopaka(które sama mu robie,bo zanim ta pierdoła się weźmie..)to jest to najczęściej chleb smażony(inaczej chleb zamoczony w jajku i smażony na patelni-mniam;]),jajeniczca,bądź grzanki(bułka+szynka+ser na wierzchu i to wszystko podgrzewane w piekarniku)
_________________ ...wiemy o sobie tyle,na ile nas sprawdzono...
sorrki ze jestem taka monotonna o tych dragach,ale na śniadanie jem jogurt a szkola mnie stresuje no wiecie sprawdziany itd więc żeby sie odstresowac przed kartkówką czy czym innym po sniadanku w kibelku w szkole biore maryśke
ostatnimi czasy guma Winterfresh, sztuka jedna. pobudza śłinianki i student nie myśli o głodzie, a starcza do godziny 17, czyli po wykładach, kiedy juz czlowiek moze zaczac godzic sie z mysla, ze obiadu nie bedzie.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.