Zazwyczaj "kornflejksowa breja" Trejdmark i kopyrajt zastrzeżone
Kanapsy też jakieś, zależy co w lodówce leży i czy nie jest zielone Albo takie biało-siwo kudłate ;]
miseczka z mlekiem do mikrofaloowki, wyjmuje i wsypuje jakies platki.. cookie crisp, choca minis ew. nesquik (ale staram sie rzadko^_^). szybko i sprawnie..
*Apple
Wysłany: 2007-01-31, 18:36
Zawsze kanapki, najczęściej z pasztetem <pycha>
No i herbatka z miodem
*faris
Wysłany: 2007-02-13, 19:16
W roku szkolnym to zazwyczaj płatki z mlekiem, zwykłe, ewentualnie z miodem i orzeszkami. I zimne mleko. W zimie lekko podgrzane w mikrofalówce
Chyba, że się zdarzy (rzadko) to z jogurtem papusiam te płatki. Może też być chleb z masłem i miodem. Albo dżemem. Serem żółtym.
Jak mam na później (na 14 do szkoły) to rano jakaś porządna kanapka - masło, ser, pomidor, szczypiorek, jajko, duuuuużo soli.
Sobota i niedziela - koniecznie jajka sadzone na miękko na szynce, do tego herbatka i jestem happy
W szkole jem kanapkę z serem, jakiś jogurt, jabłko/banan/gruszka/mandarynka, do tego coś do picia - gorąca czekolada, kawa, albo coś innego, i zazwyczaj snickersa
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Najcześciej kanapki, bułki z serem <topiony, żłóty, w plasterkach> plus dodatki pomidor, sałata.... Albo nutella, dzem <czekodzem bananowy>.
A jak mam więcej czasu to płatki z mlekiem.
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
na sniadanie to nie jem nic a to dlatego ze jak rano wstaje to sie okazuje ze jak zawsze budzika nie slyszalam i zaspalam i szybo prysznic, ubrac sie, uczesac i zabki wyczyscic i plecak na plecy i gonie autobus
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
kanapki z różnistymi różnościami, b. często zapominam, albo nie chce mi sie zrobić, ew. mam malo czasu i wole [czytaj - musze, zeby nie wyglądać jak dzik] sie zamiast tego ogolic.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Prawie zawsze jem śniadanie (wyjątkiem jest poranek po imprezie bo wtedy tylko pije )
Jem co mi sie chce zrobić, czasami jakąś sałatke, kanapki, tosty albo jogurt jak mam lenia
kaja475
Wysłany: 2007-03-10, 20:31
ja zawsze przed scool jogurt a w szkole nic
_________________ Czegoś tutaj nie rozumiem , szybko się uczę , ale wciąż żyć nie umiem ...
Mówili : Śmiej się !! Dziś karzą płakać . Wczoraj skrzydła ucięli - dziś każą mi latać ...
w domu nie jem nic przed wyjsciem do szkoly
w szkole przewaznie trzy bułki z roztopionym serem z Biedronki
jak chce mi sie zrobic w domu jakiego zarelko do szkoly to bułka z szynka lub serem
(ale nie w domu tylko w szkole dopiero)
o ja to bez śniadania nie wytrzymałabym... w ogóle to chyba jest mój ulubiony posiłek - włączam sobie antyradio, przygotowuję kawkę i zajadam sie tostami. Najlepsze to te trzy ziarna z szulstada, uwielbiam je takie cieplutkie, posmarowane powidłami..
Wysłany: 2007-04-10, 22:37
SNIADANIE IRLANDZKIE... wyrzucic pare bajerow, zostawic pomidora i oto moje sniadanie
smażone kiełbaski wieprzowe
smażone plastry bekonu
jajka sadzone
white pudding
black pudding
pieczony pomidor
hash brown
tosty
kawa lub herbata
krokieciki ziemniaczane
fasolka w sosie pomidorowym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.