lody <gałki> o smaku smerfowym mm
ze łzą w oku spominam jeszcze chałwe i tofii
a czegon ienawidziłam i tu nie ze łzą w oku tylko rykiem płaczu paste rybną, która wpychali mi w przedszkolu.
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-05-18, 12:59
guma do żucia z Kaczorem Donaldem
guma do żucia w kształecie zębów
batoniki Bajka
woda mineralna z zapasów pani Gałowskiej
oranżada od Sobolewskiej
galaretki w mleczku
zapach wiochy, zboża, trawy u babci
zapach krowy, która zaświntuszyła całą drogę Kobryńską
zapach silnika samolotu
lody...lody...lody.. wszystkie smaki..
lizaki większe od mojej głowy
zapach kukurydzy świeżo ugotowanej
wata cukrowa
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
wata cukrowa
landrynki
zapach chatki w Zakopanym
świeżego mleka [prosto od krowy]
zapach konwali ktore kiedys rosły na moim ogrodku
gumy balonowej w kształcie arbuzow
oranżady w proszku
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
cukierki:chocklerss(czy jakoś tak),krówki
wata cukrowa;]
oranżatki w proszku po 25 groszy;]
i takie tanie gumy np z kaczorem donaldem/samochodzikami prostokątne i fałdą idącą gdzieś w zdłuż
_________________ ...wiemy o sobie tyle,na ile nas sprawdzono...
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-09-17, 18:53
Cytat:
woda z syfonu sokiem malinowym
tak - nie wolno mi było jej pić
oranżada w woreczkach - była ohydna
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
batoniki 'Bajeczne' czy jakoś tak
marcepan
paskudna zupa owocowa w przedszkolu
_________________ "Kiedy jest Ci tak źle, że już gorzej być nie może, zacznij się walić kijem po nodze. Kiedy przestaniesz, od razu poczujesz się lepiej."
(Forrest Gump)
Ostatnio zmieniony przez Hennes 2008-04-14, 20:51, w całości zmieniany 1 raz
najbardziej z dzieciństwa to pamiętam cudowny smak oranżadek w takich niedużych woreczkach (były chyba tylko dwa kolory pomarańczowy i czerwony) sprzedawanych zawsze ze słomką na dworcu w niedziele jak jezdziłem do babci na wioskę ...uuuuuu kiedy to byłoooo
Mleczko w tubce...
Gwiazdki z milkyway'a
rosół babci
maliny, porzeczki, agrest - z ogrodka babci
frytki, miesko z sosem (do dzisiaj nei wiem czmu wujek mowil na nie 'mieso z kozy' ;| ) i do tego literatka piwa... (alkoholizm od wieku dzieciecego xD)
_________________ 'Nie zamierzam Cię truć
pigułkami ze słów
nie potrafię uchronić od smutku,
moralności mi brak
pogubiłem się sam
chciałbym tylko
nadzieję ocalić od zła...'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.