Witam !
No wiêc chcia³abym zapytaæ was drodzy forumowicze jakie smaki s± waszymi ulubionymi?
czy mo¿e za którym¶ nie przepadacie ?
Dominuj± s³odko¶ci :czakoladki , ciasta, desery , czy tez mo¿e pikantne potrawy zachodnich przyjació³ ?
Je¶li chodzi o mnie to uwielbiam eksperymentowaæ
Lecz definitywnie króluja u mnie desery zarówno te przygotowane w³asnorêcznie jak i te które mo¿na kupiæ
pozdrawiam
_________________ 'Wielka energia,
to podoba Ci siê
nigdy nie by³o lepiej'
Ostatnio zmieniony przez Agrest8 2007-06-28, 07:13, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
zale¿y o czym mówimy. je¶li chodzi o potrawy to oczywi¶cie s³one i pikantne. owoce - kwa¶ne [np. zielone jab³ka, takie soczyyyyyste, twaaaaarde, kwaaaaaaa¶ne] i s³odkie. a desery - wiadomo ¿e s³odkie ;-]
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychaæ ;-)
Wiek: 18 Do³±czy³a: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Sk±d: Psycholandia
Wys³any: 2007-06-28, 08:43
Ja najbardziej lubiê po³±czenie s³odkiego z ostrym, np ostre curry ze s³odkimi brzoskwiniami z puszki <3
Owoce s³odkie, nie przepadam za kwa¶nymi np truskawami.
_________________ Nikt nie bêdzie wiedzia³, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
wiêc za³o¿ê na szyjê kapelusz,
po nim poznasz mnie dzi¶, przyjacielu.
owoce - kwa¶ne [np. zielone jab³ka, takie soczyyyyyste, twaaaaarde, kwaaaaaaa¶ne]
tak w³a¶nie!
ale s³odkimi te¿ nie pogardzê (je¶li chodzi o owoce, to zjem chyba wszystkie poza banananami)
a desery s³odkie, lub jak shala s³odko-ostre.
Wiek: 23 Do³±czy³a: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Sk±d: Kraków!
Wys³any: 2007-06-28, 17:13
ja jestem zwolenniczk± wszystkiego co kwa¶ne. zupy, owoce, napoje - najlepsze te najkwa¶niejsze. natomiast nie przepadam za s³odkim - ale takim do przesady.
Wys³any: 2007-06-29, 15:02
Kocham s³odkie, s³one i kwa¶ne, oczywi¶cie nie w jednym po³±czeniu, ale oddzielnie owszem. Jeden warunek to taki, ¿eby by³o czuæ ten smak, zawsze przesadzam z cukrzeniem, soleniem, pieprzeniem (:D), kwasowaniem (?).... no có¿... mi smakuje...
ja uwielbiam wszystko co ostre....
ale lubiê te¿ nietypowe po³±czenia jak arbuz z fet±, truskawki z wo³owin±.... du¿o sobie w domku eksperymentujê i niektóre smaki które na pierwszy rzut oka wogóle do siebie nie pasuj± w po³±czeniu s± naprawdê bardzo smaczne
Wiek: 58 Do³±czy³a: 01 Maj 2007 Posty: 823 Sk±d: ciemna dolina
Wys³any: 2007-07-05, 13:08
ostre, s³one i kwa¶ne nie cierpie s³odyczy
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w b³±d. Je¶li mo¿esz udawaj, ¿e nie mo¿esz; je¶li dasz znaæ, ze chcesz wykonaæ jaki¶ ruch, nie wykonuj go; je¶li jeste¶ blisko, udawaj, ¿e¶ daleko; je¶li wróg jest ³asy na ma³e korzy¶ci, zwabiaj go; je¶li w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; je¶li jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoj±; je¶li jest silny, unikaj go; je¶li jest cholerykiem, rozw¶cieczaj go; " Sun Tzu
nic nie dominuje. chêæ roz³o¿ona równomiernie wg zachcianek mojego organizmu. czasem domaga sie czego¶ s³onego, czasem potrafie zje¶æ s³oik ogórków kiszonych czy grzybków marynowanych xD, peperoni a nawet chili czy trzy tabliczki mlecznej czekolady.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.