no wiesz ja lubie cornflakes i lubie je jesc bez mleka nawet na tabczanie miseczka platków i tv
_________________ pipi
*faris
Wysłany: 2008-05-14, 16:31
Musli ? Te takie nowe fitness, w saszetkach - tropikalne pyszne. Lubię też na sucho jeść, jak czipsy ;-)
I zwykłe cornflakes, czasem też 'poduszeczki' nadziewane czymś truskawkowym/waniliowym.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2008-05-14, 16:48
Kangusy ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ tak tak zdecydowanie kangusy i albo taplam w nutelli albo z mlekiem. Biale chocapiki na sucho raczej, nie znowsze musli i platkow owsianych. Dobre sa tez platki kukurydziane np oblane jakimis slodkimi polewami, kiedys byly takie z misiem polarnym
Cini Minis, najlepsze. Chociaż nie gardze też Cookie Crips.
Zwykłych Cornflakes nie lubie. Ooo i Nesquiki też są dobre. I Chocapic.
Ogólnie wszystkie czekoladowe.
Zazwyczaj jem same, nie lubie mleka, chociaż czasem mnie napada ochota na płatki z mlekiem, ale raczej rzadko. Wtedy obowiązkowo mleko musi być lodowate i posłodzone.
Przegotowanego czy zagrzanego i niesłodkiego nie zjem nigdy w życiu.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
ja uwielbiam na sucho te same co i z mlekiem, chociaz fitness jogurtowe wole z mlekiem <3
uwielbiam chocapiki. i biale i tradycyjne. cornflakesy. kanguski wielbie <3 ale wole tansza odmiane pod nazwa "Dingo" kupione w biedronce xD
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
uwielbiam płatki z mlekiem, jem na śniadania, czasami na kolację i jeszcze najchetniej jadłabym na obiad. Ale tylko z zimnym mlekiem. najlpesze Cini Minis i Cookie Crips <3
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Jak byłam mała : Nesquik, czasem Cornflakes, teraz Cini Minis, Cookie Crips są pyszne.
Na sucho też.
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.