Wysłany: 2007-02-19, 20:16
Tylko Margaritta. nie lubie tych syfow, mies i jakis maicznych dodatkow. Zbyt duze prawdopodobienstwo ze dostanie si etam cos niepowolanego albo jednen skladnik zepsuje wszystko.
Czyli: sos pomidorowy ser i przyprawy. MOga tez byc pomidory i dodatkowy ser...
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*faris
Wysłany: 2007-02-19, 20:18
Duże sera, papryki, ananasów, mogą być oliwki, ale nie bardzo, wędlina mi nie szkodzi, ale też zależy jaka tam jest, nie lubię w pizzy natomiast owoców morza i podejrzanie wyglądających wędlin.
No i sos czosnkowy i pomidorowy. I ciasto o grubym spodzie.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2007-04-13, 20:02
Nie lubię pizzy hawajskiej,mdli mnie od połączenia ananasa z szynką... Szczególnie ulubionego rodzaju nie mam. Najwazniejsze aby była z dużą ilością sera:D
_________________ ...A jego słońce już zgasło i jego oczy płakały. Minął ten czas i słońce żyć pośród ludzi nie chciało...
dla mnie hawajska genialna,
czego nie lubię w pizzy? hmm w chorwacji spotkałam jajka "sadzone" na pizzy, to nie był dobry pomysł ale tak to oliwki, bardzo ostre papryczki
wole domową pizze bo ciasto grube, a składników tyle ile w domu i na co mam ochotę a nie trzy na krzyż
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Ser, papryka, cebula, sos czosnkowy, bez salami, kukurydza, pieczarki, a na to keczup Hellmanns (ognisty^^). W Krakowie polecam pizze z Draculi, pycha!
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-04-14, 13:45
Cytat:
Jakie składniki preferujecie do pizzy??
Pieczarki, brokuły, kukurydza. To z tych dodatków.
A tak ogólnie: pizza wegetariańska zwykła w Pizzy Hut <ślini się>
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
duuuuuuuuużo sera, papyka, pepreoni, oliwki, szynka, salami, do tego ostry sos pomidorowy, a jeszcze lepiej czosnkowy......... zjadłabym xD
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wysłany: 2007-04-14, 20:28
każda bez pieczarek i na chudym cieście
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.