Wysłany: 2007-06-06, 13:16
Szynka, serek, pieczarki, papryka... w sumie tyle wystarczy Jeszcze duuuzo keczupu mmmm....:) Kurde zrobiliscie mi na smak W sobote pojde na pizze o taaaak albo na impre:P ALe wtedy znajac zycie zamówimy:) mniami
*Apple
Wysłany: 2007-06-07, 06:55
domi215 napisał/a:
Jakie składniki preferujecie do pizzy??
Szczerze mówiąc nie przepadam z wszelakimi fast foodami, a pizza raczej do nich należy. Ale jeżeli już konsumuję ten twór to wolę z serem, szynką i ananasem.
Zdecydowanie bardziej odpowiada mi pizza domowej roboty (czy to ta robiona przeze mnie ,czy przez mamę). Składniki? Ser, szynka, kukurydza i jakiś sosik sympatyczny chociaż keczupem nie gardzę (Włocławek pikantny mniam).
Jak już gdzies ide na pizze to zazwyczaj nie wybrzydzam - wszystko oprócz owoców morza, owoców słodkich ,jajek wchodzi w grę. Oczywiście bez przegięć żadnych.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-13, 21:23
Dużo sera, oliwek , salami . tabasco i wszelakiego rodzaju papryki najlepiej ostre.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Mnie do szczęścia wystarczy sos pomidorowy, przypray, ser, pieczarki i sos czosnkowy. Można jeszcze dodać kukurydzę i ogórasa kiszonego. I pizza perfect!!
uwielbiam pizzę z ananasem i kurczakiem...ale lubię także taką tradycyjną z pieczarkami serem kiełbaską pomidorami.... ale nie lubię kukurydzy;/
no i oczywiście oregano
nie cierpię na pizzy cebuli,oliwek,salami nawet przejdzie,no i oczywiście sosu czosnkowego..
najbardziej ulubioną pizzą jest dla mnie hawajska,boryna na hawajach(bardzo podobna,tylko jeszcze z kawałkami kurczaka) no i gdzies tam jeszcze margeritta:P
_________________ ...wiemy o sobie tyle,na ile nas sprawdzono...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.