uznaje tylko z sola...poza tym uwielbiam przypalac nad swieczka lub nad plomykiem z kuchenki hehe, sa bardziej chrupiace.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Paluszki to jest najlepsza potrawa i można się pożywić do syta. Ja osobiście najlepiej preferuję paluszki solone ale do innych też nic nie mam. Wszystkie rodzaje paluszków są cool
lubie paluszki z sola do piwa, a z sezamem lubie tako pojesc... ale nie moge, bo jestem uczulona na sezam, wiec tylko w malych ilosciach zeby nie dostac wysypki
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wysłany: 2007-04-13, 20:00
Tylko z solą. Na sezam mam uczulenie...;D
_________________ ...A jego słońce już zgasło i jego oczy płakały. Minął ten czas i słońce żyć pośród ludzi nie chciało...
*faris
Wysłany: 2007-04-14, 08:31
tatrzańśkie - pikantne. Czasem czosnkowe czy cebulowe. No i lajkonik - z solą. Ale w sumie to wolę precelki albo całą mieszankę takich tam słonych ciasteczek, precelków...
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wiek: 12 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 313 Skąd: Sankt Petersburg
Wysłany: 2007-04-17, 22:00
A owszem, lubię je. Ale tylko z solą - reszta (mak sezam) obsysa.
Ponadto nie tak dawno odkryłem na półkach sklepowych, paluszki cebulowo-serowe :-D Są rajem dla mych kolebek smakowych.
_________________ All that we see or seem, Is but a dream within a dream
Wysłany: 2007-04-17, 22:03
Tak! Zwlaszcza z sezamem, solone sa zwykle i zazwyczaj za malo slon a te z makiem wchodza w zeby, choc tez si ena nei czasem skusze. sezamowate sa najwspanialsze, bo gdy sie juz zje paluszki ma sie jszcze do zjedzenia pozostaly, odpadniety sezam na dnie torebki.
ja lubie tylko z solą i mocno solone najlepsze dla mną są carrefour najtańszy produkt lajkoniki mi nie smakują
o i jeszcze PUBy z biedronki są dobre ale mało słone
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.