Wysłany: 2006-12-16, 09:58
Phobos, pewnie jadles to w polsce a w polsce sa mrozonki lub trzymane w occie wiec nie dziwie sie sprobuj kiedys cos swierzego nie pozalujesz ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy
*faris
Wysłany: 2006-12-16, 12:28
E2rdo napisał/a:
skoro ludzie w innych krajach się tym objadają to musi w tym coś być, trzeba się przełamać
"cudze chwalicie, swego nie znacie"
ale bądźmy szczerzy, wszędzie na całym świecie wszyscy chwalą polską kuchnię, bo takiego jedzonka to nie ma nigdzie
chociażby sery - Francja, Dania itd jedzą te pleśniowe topione, mozarelle, fety, ale nigdzie np. nie znajdziesz polskego sera żółtego i białego... pierogów też nigdzie nie ma, chleb w USA - kupuje się mrożony i je go przez tydzień, a fee
co do owoców morza - jadłam raka, smakuje jak kurczak, zajeżdża rybą, i jest czerwony, na widok krewetek, małż, i ostryg - zwymiotowałam, jakbym miała to jeszcze wziąźć do ust, to.... ośmiornica ? sam widok mnie obrzydza... że nie wspomnę że niektórzy chlają węgorze, które jak wiadomo jedzą sobie ludzi pływających w morzach cyz tam oceanach... a fuuuj
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie jadlam moze dlatego, ze nie jem żadnych żyjątek. Słyszałam, ze jakieś zapyszne to nie jest, ale skoro tylu ludzi sie tym żywi to może nie jest takie najgorsze. To zależy od podniebienia i to co kto lubi.
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Wysłany: 2007-02-28, 00:33
jaslem niemal wszystko oprucz ostryg i jezowcow ale planuje to poprawic P najelpsze sa małże, raki, langusty, krewetki tez ale najlepiej swierze i kraby mmmm az sie glodny robie :p
faris napisał/a:
zajeżdża rybą
jak ryby smierdza dla Ciebie tzn jesz tylko mieso
Idia napisał/a:
Słyszałam, ze jakieś zapyszne to nie jest, ale skoro tylu ludzi sie tym żywi to może nie jest takie najgorsze.
nie znaja sie ... a po 2 w polsce to jest nie dostepne ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.