Czy zdarzaja sie Wam sytuacje ze wstajecie o ktorejs tam w nocy i idziecie wparadowac sie do lodowki i cos sobie z niej podskubac i pojsc spowrotem spac ?? Jezeli tak to co znika z tej lodowki podczas takiej nocnej eskapady ??
ja podobnie jak Sh3
tylko ze ja się wycwaniłem i mam zawsze przy łóżku zgrzewke wody mineralnej niegazowanej
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Ja tam do lodówki iść nie muszę,bo jeśli już coś jem w nocy to słodycze tylko,a słodycze zawsze trzymam w szafce blisko łóżka,to nawet wstawać nie muszę
_________________ Nigdy nie można ustalić z pewnością gdzie w kobiecie kończy się anioł,a zaczyna diabeł
Czy zdarzaja sie Wam sytuacje ze wstajecie o ktorejs tam w nocy i idziecie wparadowac sie do lodowki i cos sobie z niej podskubac i pojsc spowrotem spac
raczej mi sie to jeszcze nie zdarzylo-chyba ze nie pamietam.Jesli juz w nocy sie budze,to na papierosa-ale tylko w przypadkach,gdy cos mnie trapi lub gdy czeka mnie w nastepnym dniu cos ,co mnie przeraza np.egzamin.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
przede wszytskim? czyli zdarzaja sie wyjatki od reguly?
And I have no privacy
no pewnie chyba kazdemu sie takie wyjątki zdazają czyz nie mam racji?????????/ a jakie wyjatki to chyba nie musze mówic
podobno kazdemu,ale do konca nie wiadomo .A co do wyjatkow to masz tak zawstydzona mine,ze wszystko wiadomo
And I have no privacy
hihihi no wydało sie ale w koncu nic co ludzkie nie jest nam obce prawda?????????
owszem
And I have no privacy
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
czubek napisał/a:
a ja myslalem ze w nocy siedzisz na forum
Nie, to moje zajecie
mylić się jest rzeczą ludzką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.