Mi się to czasami zdarza Wtedy z lodówy znikają ogórki kiszone i ser.
_________________ Czarna eLka w kółeczku się mieni, to jest Legii święty znak,
jej kibice są niezwyciężeni boi się ich cały świat.
Boją się nas kibice angielscy, boją się nas także holenderscy,
Boją się nas kibice Górnika, boi się nas cała pierwsza liga!
Wiek: 16 Dołączył: 28 Sie 2006 Posty: 26 Skąd: Krzepice...
Wysłany: 2006-08-29, 08:30
W nocy to ja jedynie po wode jak jest...
Ale nie zapomne jak moja siostra przez sen wstala poszla po talerz i wrocila do lozka z nim (w tym czasie jeszcze moja tata wstal i sie jej pyta - co ty robisz?? - jeśc mi sie chce )
Ja podjadam w zaleznosci od tego co jest I obowiązkowo zawsze woda koło łóżka!
Szczególnie dużo podjadam, jak siedzę na kompie lub się uczę (uczyłam ), jak patrze na film na polsacie - w czasie przerwy biegam
_________________ "- Moje serce obawia się cierpień - powiedział młodzieniec do Alchemika
pewnej nocy, gdy oglądali bezksiężycowe niebo. - Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia [...] "
Nigdy niejem w nocy, bo wtedy bym musiała iśc myc zeby jeszcze raz, a mi sie nie chce. Poza tym praktycznie nigdy sie w nocy nie budzę, więc nawet nie miałabym kiedy.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Wysłany: 2006-09-16, 21:35
Ja czesto tak mam ze obudze sie w nocy i musze cos zjesc ..
kiedys obudzilam sie o 3 nic nie bylo prawie do jedzenia to sobie jajecznice zrobilam i potem poszlam spowrotem do wyrka
Wysłany: 2007-02-13, 19:42
Lojezu. Jak sie jest nocnym markiem, wstaje kolo 18 opoludniu idzie z psem i wraca to maly glodek zawsze nachodzi. I to czestojest jedyny posilek dnia [alob poprostu to jest jedyny posilek dnia a inne sie "zdarzaja"].
Zazwyczaj pomidory w smietanie, zupka pomdorowowa albo kanapeczki...
Wysłany: 2007-02-13, 19:49
Mordred napisał/a:
chleb z musztardą
Od tego sie robia pryszcze i psuje cera
lepiej pomidor z majonezem.
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*faris
Wysłany: 2007-02-13, 20:04
Mordred napisał/a:
a jedliście kiedyś w ramach nocnej przekąski chleb z musztardą?
jadłam, ale nie w nocy
jak miałam tak 8-10 lat to POŻERAŁAM musztardę, słoiczek wystarczał na dwa dni zaledwie no i na zmianę to było : chleb z masłem i keczupem, chleb z masłem i musztardą, chleb z masłem i majonezem, a teraz to chleb z masłem i sosem czosnkowym
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-02-15, 10:12
nie jem w nocy, a nawet tuz przed snem, bo wtedy miałabym "pospane"
z pełnym żołądkiem ciężko mi się usypia.
natomiast mój luby po pracy potrafi odgrzewać wszystko co znajdzie... gołąbki, naleśniki, zupy i to w mega ilościach. i ja jestem ciekawa czemu on dalej nie ma brzuszka?
_________________ mrau...
*faris
Wysłany: 2007-02-15, 13:14
A ja przestaję jeść przed snem / w czasie snu, bo potem śnią mi się takie pierdoły, że szok
A tak w ogóle to jeszcze pomidor z cukrem jest pyszny xD i do tego litry wody
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.