Wys³any: 2007-03-08, 15:37 Nobel dla wynalazcy bia³ych Chocapiców!
Co s±dzicie o bia³ych Chocapicach? Ja w³asnie dzis mia³am PRZYJEMNO¦Æ skosztowania, i przyznaje siê bez bicia, wyjad³am od razu wszystkie z ca³ej paczki xD Ubolewam tylko nad tym, ¿e s± w proporcjach 25% bia³ych do 75% br±zowych.
Mo¿e wspólnie napiszemy jak±¶ petycje do nestle?
_________________ Mo¿esz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostaæ gwiazd±
Mo¿esz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Do³±czy³a: 07 Pa¼ 2006 Posty: 4529 Sk±d: z doliny muminkow
Wys³any: 2007-03-23, 22:07
Dobra, jadlam. W prawdzie "na sucho", ale wybralam bialaski i zjadlam jako pierwsze. rzeczywiscie maja to cos i sa smaczniejsze od pozostalych. Jednak po zjedzeniu 3/4 bylo mi niedobrze i pozostawilam je w szawce. Leza do dzis. Przezarly mi sie.
Daaaaaj mi. One mi siê nigdy nie prze¿r±.
A teraz nikt mi ich nie kupuje, poniewa¿ stwierdzili, ¿e tylko robie burdel, bo je gubie i rozwalam po ca³ym domu. Och!
A ja cie kocham
Do³±czy³a: 07 Pa¼ 2006 Posty: 4529 Sk±d: z doliny muminkow
Wys³any: 2007-03-23, 22:15
Cytat:
A teraz nikt mi ich nie kupuje, poniewa¿ stwierdzili, ¿e tylko robie burdel, bo je gubie i rozwalam po ca³ym domu. Och!
Jaki burdel jak sie zjadaja? Burdel moze byc od tych pozostalych. Ale to raczej wina producentow ze nie produkuja ich oddzielnie.
Chcesz? Masz ,znaj laske pana.
No, ale jesli wysypujesz sobie ca³± paczke na pi¿amê i wyjadasz, ale potem wstajesz i Ci spadaja na pod³ego no! Co z tego, ¿e ciemne. Jakby by³a paczka z zsamymi ciemnymi to bym tak nie robi³a i by nie by³o burdelu
A ja cie kocham
Jeszcze szczerze siê przyznam ¿e nie jad³am Mo¿e sobie jutro kupie ;P
_________________ Gdy jeden cz³owiek mówi
a reszta ¶pi ten stan nazywamy lekcj± ;P
----------
Wzorowa mêczycielka biedronek i doktor szajba
*Apple
Do³±czy³a: 25 Sie 2006 Posty: 1405 Sk±d: z drzewa
Wys³any: 2008-05-13, 21:23
miss irony napisa³/a:
Co s±dzicie o bia³ych Chocapicach?
To s± p³atki ¶niadaniowe? Skoro tak je zachwalasz, bêdê musia³a je niezw³ocznie kupiæ i zakosztowaæ. Mam nadziejê, ¿e nie wysz³y ju¿ z obiegu, bo temat do¶æ dawno by³ xD
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.