Wysłany: 2006-09-06, 15:59
tak znam i sie im dziwie bo one nie jedza ani miesa i ryb i sie dziwia ze sie zle czuja a ja z nich brechtam sie bo fermy sa po to by chodowac nam jedzenie a nie ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
uuuuuu wiec co jesz te sojowe cos ... ? lub tofu cokolwiek to jest ... ja bez owocow morza nie wytrzymalbym ...
Nie jem ani sojowego "czegoś", ani żadnego tofu. Jem warzywa. :p Nie mam również uprzedzeń do sera czy mleka - nabiał jem. Wyjątkiem jest również rosół.
Wysłany: 2006-09-06, 18:06
na kurczaku ?:P
lol ja bym byl zmuszany do jedzenia bo moj kregoslup ledwo utrzymuje mnie a jak bym nie jadl to bym wyladowal w szpitalu .... za bardzo chcialem rosnac
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Ja też nie jem mięsa. I ryb również. Nie z przekonania jednak, tylko poprostu nie lubie.
Lubie ale kiełbaski z grilla Albo parówki te grubsze :p
I nie mam wiekszych problemow z niczym
_________________ "- Moje serce obawia się cierpień - powiedział młodzieniec do Alchemika
pewnej nocy, gdy oglądali bezksiężycowe niebo. - Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia [...] "
A kiedyś słyszałem ze tacy typowi wegetarianie to gotują jakieś zupy na kiełkach. Kiedyś widziałem taką zupę to nie wiadomo czy zupa czy to coś... No i w smaku też nie było za dobre. Ale niektórzy może właśnie w takich potrawach gustują...
ee normalnie nie jem. obiad mama mi juz z przyzwyczajenia bez miesa daje. a kielbaska - jedyna rzecz, niz poza tym.
koles napisał/a:
A kiedyś słyszałem ze tacy typowi wegetarianie to gotują jakieś zupy na kiełkach
Typowi wegetarianie poprostu nie jedza miesa. Niektorzy wymyslaja rozne potrawki, ale to juz inwensja osobista
koles napisał/a:
Ale niektórzy może właśnie w takich potrawach gustują...
Nie każdy musi lubić to, co lubi ktos inny
_________________ "- Moje serce obawia się cierpień - powiedział młodzieniec do Alchemika
pewnej nocy, gdy oglądali bezksiężycowe niebo. - Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia [...] "
nie jadłam miesą przez blisko 3 miesiace i powiem wam ze fajne uczucie ze nie je sie zwierząt hehe teraz sie zastanwaiam czy na dobre zaprzestac z miesem.. moja kolezenka strasza o rok(16) nie je juz miesa rok i zyje .. ja zostałam zmuszona przez mame
Wysłany: 2006-11-21, 22:14
ale kurde po co Bog stworzyl krowy i kaczki itp po to by ludzie je jedli taka jest kolej rzeczy tak jak mysz zjada ser a potem ta mysz kot ... tak krowa je trawe potem my ją a na końcu nas robaki ...:p nie mozna burzyc pozadku swiata
ale kurde po co Bog stworzyl krowy i kaczki itp po to by ludzie je jedli taka jest kolej rzeczy tak jak mysz zjada ser a potem ta mysz kot ... tak krowa je trawe potem my ją a na końcu nas robaki ...:p nie mozna burzyc pozadku swiata
Wyjątek potwierdza regułę..
Ja tez nie jem mięsa...
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.