*faris
Wysłany: 2008-05-14, 18:09 Muffiny
Było już o ciastach itd, to może teraz o ciasteczkach ?
Muffiny są dość specyficzne... Lubi ktoś je w ogóle i czy je ? Jakie wolicie ? Na słodko, ostro,słono ? Z czym je jecie ? Z jakimi dodatkami itd...
I czy sami umiecie piec je ?
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
aaaa, już wiem, sprawdziłam! babeczki!
Lubie, sama nie pieke, bo nie umiem, ale kupuje takie gotowe z kawałkami czekolady, pyszne są
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Ostatnio zmieniony przez Emerald 2008-05-14, 18:14, w całości zmieniany 1 raz
Ja lubię na słodko, w sumie chyba najbardziej takie z kawałkami czekolady, ale z białym ciastem.
Jadłam tez na ostro, z kawałkami papryki zapieczonymi w środku - całkiem całkiem. Tyle że na ostro jadłam z curry, a jeśli chodzi o jedzenie osobno, to jednak preferuję słodkie.
_________________ Be kind to me, or treat me mean.
I'll make the most of it, I'm an extraordinary machine
Wysłany: 2008-05-14, 21:47
Na slooodko!! Byle nie byly to te z Mc Donalda
najlepsze sa z kawalkami czekolady bialej i czarnej, niezle sa tez z truskawkami i orzechami laskowymi
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*faris
Wysłany: 2008-05-14, 23:12
Pierwszy raz jadłam jak byłam w Costa Cafee z jagodami xD
Potem sama piekłam w domu z rodzynkami, następnym razem z czymś jeszcze muszę zrobić. I dobre są do mleka xD
Mam ochotę właśnie na te ostre czy inne z dodatkami, ciekawi mnie jak smakują, a nie mogę ich nigdzie spotkać ; >
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.