Właśnie tak sobie przeglądam ten smaczny dział i widzę, że nie ma jeszcze nic o lodach! A więc jakie są wasze ulubione lody, jaki smak najbardziej preferujecie, w jakiej formie (w pudełku czy też może na patyku) i czy w ogóle jecie je w zimę?
mmm, też je kiedyś uwielbiałam, ale obecnie najbardziej mi smakują śmietankowe, czy też waniliowe (dla mnie to jedno), najlepiej te kwadratowe z jednej i drugiej strony owinięte wafelkiem, kiedyś się nazywały śnieżki, teraz mają różne nazwy.
No i oczywiście bardzo lubię Big Milka. Parę razy miałam szczęście wygrać jeszcze jednego xD
Ła, wodne lody, smak dzieciństwa. Były takie Smyki, które bawiły język, ooo jaaa, 100 lat temu je jadłam I takie wodne Pałeczki colowe tez były hehe
Ja najbardziej lubie lody pistacjowe. Poza tym wszelkiego rodzaju śmietanki, wanilie, toffi.. Nie przepadam za to za owocowymi. Jest taki lód z Korala, w takiej plastikowej kulce, raki biały, posypany wiórkami kokosowymi, nazywa się Ufo chyba.. No, to jego uwielbiam.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Wysłany: 2008-05-13, 23:06
Ja lubie tez galkowane!! W Galerii Dominikanskiej na samej gorze sa galkowane w roznych przepysznych smakach!! melonowe grejpfrutowe mango i cytryna rzadza zdecydowanie
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1495 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-05-14, 12:00
Apple napisał/a:
jecie je w zimę?
nie a zimą właśnie zdrowiej jeść lody xD
ja lubię smietankowe/waniliowe/czekoladowe/straciatella <3
wszystkie owocówki zdecydowanie odpadają a już na pewno cytrynowe. chyba że mówimy o wodnych lodach to owocowe są dobre.
najbardziej lubię w wafelku ale tymi na patyku też nie pogardzę ^.^
a w ogóle jedne z lepszych lodów są w McDonaldzie <3
[ Dodano: 2008-05-14, 12:01 ]
Mokra napisał/a:
najlepsze z tego rodzaju sa Kaktusy
tak! <3 ah kiedyś się nimi zajadałam
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
w jakiej formie (w pudełku czy też może na patyku)
w wafelku
Apple napisał/a:
czy w ogóle jecie je w zimę?
czasem
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
*faris
Wysłany: 2008-05-14, 15:52
Apple napisał/a:
A więc jakie są wasze ulubione lody
Z automatu bądź gałkowane, rzadko się zdarza, ale czasem też na patyku. Ale najlepsze w wafelku/rożku cukrowym.
Apple napisał/a:
jaki smak najbardziej preferujecie
Czekoladowy, śmietankowy - to z tych takich na patyku czy w kubku.
Z autumatu - waniliowe z polowę czekoladową - oczywiście z Myszki - najlepsze lody w Rzeszowie!
Na gałki - melonowe, grejfrutowe, ananasowe, malaga, kiwi, truskawka, pomarańcz, mango. I alkoholowe - zabajone, z ajerkoniakiem i cała reszta. - oczywiście w Grafficce na parterze - pyszne!
I dobre są jeszcze z Zielonej Budki na gałki.
Oprócz tego, wodnisty - solo, cudo, wszystkie apacze i inne pierdoły za 50gr, Big Milk też przejdzie, i Oskar jagodowy w polowie z białej czekolady <3.
Apple napisał/a:
i czy w ogóle jecie je w zimę?
No ba, jasne!
shala napisał/a:
a w ogóle jedne z lepszych lodów są w McDonaldzie <3
McFlurry z Lionem, kocham <3 xD
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.