Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-05-14, 22:14
ale wodna czekolada musi być obrzydliwa ;O
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2008-05-14, 22:55
LadyInsane napisał/a:
istnieje taka?
a skąd mam wiedzieć? ja sobie tylko to wyobraziłam, omg, już naskakuje.
*faris
Wysłany: 2008-05-14, 23:10
Ja nie lubię lodów z taką twardą polewą czekoladową. Okropieńśtwo, bleee. Tylko Oskar z białą przejdzie xD
I sorbety też są dobre, ale to już zależy od smaków, nie wszystkie mi pasują.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
ja uwielbiam lody wloskie. nie lubie czekoladowych, alkocholowych i bakaliowych bo mnie naciaga. straciatella sa dobre. w dziecinstwie jadlam tylko wodne.
Wysłany: 2008-05-19, 12:16
Tak jak zza lubię lody włoskie. Z resztą czasem razem się na nie kusimy. Lubię lody o smaku akoholu. Nie cierpię lodów czekoladowych. Z takich na patyku lubie Big Milka oraz Zapa. Jako dziecko lubiłem Dynamit. Taki różowy lód na patyku z pomarańczową polewą. Jak się go jadło to pstrykał czymś w ustach.
Wysłany: 2008-06-05, 12:40
Achentar napisał/a:
Smerfowe? A co to za smak?
smerfowy, no a jaki to coś w sam raz dla Gargamela xD
WojtekG
Wysłany: 2008-06-22, 11:00
Tylko lody na gałkę, jabłkowe, truskawkowe, cytrynowa - mhm.. pycha.
Lody cały czas cały rok. Najlepiej to takie mało zmrożone miękkie takie jak sa z automatów. Do tego jakiś owoc i rurka. Najlepsze jadłęm w kołobrzegu koło fontanny.
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Uwielbiam tradycyjne, takie na gałki, ale w tym roku odkryłam pyszne batony lodowe - najbardziej smakuje mi snickers lodowy:) Mniam...
słoma66
Wysłany: 2008-08-25, 14:14
Ja uwielbiam śmietankowe pyszne są. Pamiętam kilka lat temu były własnie takie batony lodowe romero chyba sie nazywały pyszne były:) ale dawno nie widziałam nigdzie. A tak na upalne dni lubie to solo - fajnie chłodzą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.