Coś dla mnie. Jest tylko taki problem, że jestem skrajnym wegetarianinem i w ogóle nie lubię jeść. Bo niby co w tym ciekawego?
Ja za to nie wyobrazam sobie zyc bez mieska.To bylby koniec swiata ,gdybym nie mogla nigdzie dostac chociaz kawalka kielbaski.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Coś dla mnie. Jest tylko taki problem, że jestem skrajnym wegetarianinem i w ogóle nie lubię jeść. Bo niby co w tym ciekawego?
Ja za to nie wyobrazam sobie zyc bez mieska.To bylby koniec swiata ,gdybym nie mogla nigdzie dostac chociaz kawalka kielbaski.
A mnie sam zapach kiełbasy odrzuca. Nigdy nie lubiłem wchodzić do sklepu mięsnego i nawet jako mały brzdąc tego unikałem. Tam nie ma czym oddychać. Mięso jest fee - już wolę wpieprzać suchy chleb dla konia.
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
gloom i prymas jak was kiedyś inkwizytor porwie do swojej locho/piwnicy to was pewnie będzie nawracać mięsem a mnie wegetariańskimi chamburgerami
Miło to czytać, bo dotychczas myślałem, że na świecie nie mam bratniej duszy.
gloom napisał/a:
Musimy coś zrobić,żeby nas Inkwizytor nie porwał do swojego lochu i nie zmusił do jedzenia mięsa
Jak to się mawia "w kupie siła". Jeśli połączymy siły, to na pewno pokonamy tego rydzyka wcielonego w ciało męczennika.
gloom napisał/a:
Czubek nie martw się,albo ja albo Prymas zjemy za Ciebie te wegetariańskie hamburgery
Czemu nie. W sumie nigdy nie próbowałem wegetariańskiego hamburgera (nie wiedziełem, że takie są, bo w końcu kawał mięsa to chyba ich główny składnik ).
Czubek nie martw się,albo ja albo Prymas zjemy za Ciebie te wegetariańskie hamburgery
to ja bede zjadał mięsko
a znajdzie się jakaś bratnia dusza dla mnie od razu mówie że Ty inkwizytor się nie nadajesz do tego
Dziękuje!
Ostatnio zmieniony przez czubek :P 2006-01-25, 19:22, w całości zmieniany 1 raz
To już masz bratnią duszę Prymasie Też mam nadzieję,że razem pokonamy Inkwizytora Ja też nie próbowałam wegetariańskich hamburgerów,obyśmy nie mieli okazji ich próbować,bo to chyba jest możliwe tylko w lochu Inkwizytora,kiedy musielibyśmy je zjeść
A Ty Czubek możesz dołączyć do nas,może Cię przekonamy do wegetarianizmu
_________________ Nigdy nie można ustalić z pewnością gdzie w kobiecie kończy się anioł,a zaczyna diabeł
A Ty Czubek możesz dołączyć do nas,może Cię przekonamy do wegetarianizmu
moge nie jesc mieska ale chamburgery zostają
ja nielubie jeść szynki itp w domu na kanapce po prostu jak nie ma jakiegos sera to jem z samym masłem, na obiad też bez problemu mogłabym nie jeść miesa, ale za to w kanapkach do szkoły prawie zawsze mam bo twarożku sie nie da a żółtego sera nie lubie, sądze że bym wytrwała bez miesa (no może oprócz tego w pizzy i domowych zapiekankach )
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.