Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-05-03, 20:14
M. napisał/a:
ja w sumie nie przepadam za mięsem, ale nie mogę się oprzeć gdy przechodzę obok kFC
Oooo, więc te dziwne, sztuczne rzeczy w KFC to mięso? kto by pomyślał..
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-05-04, 06:41
shala napisał/a:
Oooo, więc te dziwne, sztuczne rzeczy w KFC to mięso? kto by pomyślał..
Taa, pamietam jak znalazlam tam z 8 lat temu taki pyszny surowy mozdzek ^^ wiecej tam nei wrocilam.
Od paru dobrych lat nie jadam miesa, bo nei lubie. Przez te kilka lat sporadycznie mi sie zdarzalo... aktualnie mam odruch wymiosny po takowym. A rybenki jecie?
Wysłany: 2007-05-04, 09:01
Mokra napisał/a:
A rybenki jecie?
Yhm, nie, przeca to mięso.
Moja mama twierdzi, że to nie mięso, ale i tak mi nie wciśnie. :p
Wczoraj w restauracji zamówiłem danie wegetariańskie - dostałem ziemniaki, jajko sadzone, kalafior, pieczarki zapiekane w bułce tartej, szparag, brokuły i marchewkę. :p Było ciężko... Wolę jeść w domu.
Wysłany: 2007-05-04, 09:10
Prymas napisał/a:
Było ciężko...
Czem ciężko?
ziemniaki mniam, kalafior i brokuly zależy jak zrobione ale też pyszne, marchewka ugotowana przejdzie, pieczarki zapiekane ! pycha, szparagi jak nie twarde i żylaste to pycha.
Prymas napisał/a:
Wolę jeść w domu.
Ja też, wiadomo przynajmniej co wkładają do jedzenia.
Bo pieczarki nie były mniam (ogólnie to je lubię, ale takie zapiekane coś mi nie przeszły), bo marchewki dali za dużo (zresztą i tak zostawiłem :p), bo po pierwszym w życiu kontakcie ze szparagami (były miękkie), stwierdziłem, że ten jakby "sok", który mają w sobie jest paskudny, bo brokuły były takie sobie. :p Z ziemniakami, jajkiem i kalafiorem nie było żadnego problemu.
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2007-05-04, 09:22, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-05-04, 12:29
Prymas napisał/a:
ziemniaki, jajko sadzone, kalafior, pieczarki zapiekane w bułce tartej, szparag, brokuły i marchewkę.
"Ja pierdziu!!" Jak Ty to wcisnąłeś? xDD
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2007-05-04, 12:29, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-05-09, 12:39
ja mięsa nie lubię po prostu, ale czasem zjadam
lekarz też mi zalecił ograniczyć czerwone mięso i tłuszcze zwierzęce, bo mam zbyt wysoki cholesterol
ażeby uzupełnić dietę w kwasy omega 3 to jem ryby i Florę pro.activ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.