trzeba cos zjesc. a salatka prosta. Kalafior przegotowac zeby zmiekl troche, rozdrobnic, zgniesc 2 zabki czosnku dodac koperek i majonez i sol. i pyccccccha
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Osobiście uwielbiam kanapki z wędliną , masełkiem i pomidorkiem. Ostatnio w terlewizji kablowej , chyba na planete widziałem przepis w programie klinarnym na kozackie spaghetti. normalnie ślinka ciekla na sm widok. czekam teraz na powtórke tego programu żeby zebrać prze4pis. wy też powinniście spróbować tej potrwy według tego przepisu. zachęcam do oglądania.
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-01-13, 18:59
wsuwam właśnie sałatkę z krabem i bułkę ziarnistą.
boskie smaki.
_________________ mrau...
pajączek
Wysłany: 2008-03-16, 22:54
Z tą kolacją to właśnie jest problem, bo powinnam jej właściwie nie jeść, ale zawsze nie mogę sie powstrzymać:))))
dzisiaj np. to jadłam burgery rybne z warzywami i podpieczona bułeczką::)) mniam
Wysłany: 2008-04-11, 12:04
Zapiekanki domowej (mojej) roboty, a jak nie ma to jogurt albo cieple mleko lub kakao. Badz tez jakies kanapki z czyms smacznym
_________________ Kobieta nie jest po to, aby ja rozumiec ale po to, by ja kochac
Mada21
Wysłany: 2008-10-24, 12:52
Hejka!
Jeżeli nie chce wam sie gotować a macie ochote zjeść coś pysznego w fajnym lokalu a nie macie czasu lub ochoty na szukanie to zapraszam na portal www.restauracje.com.pl.
Często pomaga mi ten portal w doborze restauracji, moge wtedy zobaczyć sobie galerię zdjęć jakie menu serwują i co najważniejsze ceny!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.