Ja wolę herbatki zdecydowanie Próbowaliście już herbat Irvinga? (nowe na rynku) Moim skromnym zdaniem jedne z lepszych takich "sklepowych" (normalnie pijam te z herbaciarni). Trafiłam na nie przypadkiem bo szukałam w necie czegoś o brązowym cukrze i trafiłam na ich forum internetowe - http://www.irvingtea.com/Rozmowy/Forum/
Kawę pijam rzadko - i jeśli już to z mlekiem i cukrem Nie wiem jak ludzie mogą pić gorzką i czarną ... brrr..
Zielona Irvinga z płatkami jaśminu i pomarańczy- miodzio Albo Lemon Green
A kawę: z mlekiem, imbirem, cynamonem i cukrem. Uwielbiam grę smaków i małe eksperymenty.
Kawa - dwie czubate łyżeczki na pół litrowy kubek Jacobs 'Velvet', bez cukry, a w niej 1/3 mleka; dwa razy dziennie, mmm...
Herbata - najlepiej zielona bądź czerwona, ostatnio wpadła mi w nawyk picia herbata z herbaciarni czerwona "wiśniowo-rumowa", bez cukru, kilkanaście razy dziennie.
Lubię i jedno i drugie, ale chyba bardziej preferuję kawę z mlekiem i cukrem, chociaż piję ją w znacznie mniejszych ilościach niż herbatę (z reguły rano przed wyjściem, od czasu do czasu jeszcze po powrocie np. ze szkoły)
Ostatnio zmieniony przez Amelia 2009-01-23, 17:19, w całości zmieniany 1 raz
Ponczuś
Wysłany: 2009-01-30, 11:57
Ja piję zieloną herbatę poniewa ż wspomaga odchudzanie, ale w smaku jest za dobra, kawy nie lubie ale też wspomaga przemianę materii zwłaszcza jak pije się ją na czczo!
Ja jednak czesciej siegam po kawke i ze wzgledu na smak i to ze nie podraznia zoładka wybieram astre.Tak juz sie przyzwyczaiłam.A herbaty dla mnie mogłoby nie byc.
Ja piję tylko kawę rozpuszczalną Nescafe albo Jacobs gold z mlekiem 4-5 dziennie. Latem uwielbiam kawę z pokruszonym lodem, herbaty natomiast nie za bardzo tylko do posiłków.
wolę kawę i piję jej sporo, chociaż ostatnio staram się ograniczać, bo kawa wypłukuje magnez z organizmu... teraz zamiast jednej kawy dziennie piję plusssz up z magnezem lub z guaraną, bo zdrowszy, ale pysznej kawy z mlekiem i pianką z ekspresu cisnieniowego nadal nie potrafię sobie odmówić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.