zupek chińskich nie mogę zbyt dużo jeść, bo jest mi po nich niedobrze. sama chemia i tyle, chociaż potrawa typu makaron+4 sery palce lizać pod namiot biorę trochę jedzenia z sobą, trochę kupuję na miejscu na bieżąco, a poza tym są jeszcze bary, restauracje - z głodu na pewno nie umrę
niom ale z tymi barami różnie bywa jak ktoś ma ograniczone fundusze....
co do konkursu to pierwsze miejsce -> 35 punktów... muszę podgonić trochę, bo jestem dopiero na 17 miejscu.. ale niedługo jadę na maly wypad ze znajomymi to parę kodów pewnie dojdzie
Cały rok spędzam w internacie. Z jedzeniem bywa różnie, naprawdę. Często nawet nie mam na nie czasu, w weekendy przeważnie robię coś sama. W tygodniu albo jem gdzieś, albo po prostu coś zamawiam, chociaż jeżeli mam czas to też robię coś sama. Ogólnie to można dać sobie radę;)
_________________ Gdyby pomidory miały być melonami, by wyglądały bardzo głupio. Nie rozumiem więc, czemu jedni udają innych.
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2265 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-07-12, 19:24
Lenka, to znaczy, że mogłybyśmy się wybrać razem na wakacje :-)
ja jestem mistrzynią w robieniu wszystkiego co nie wymaga do przygotowania garnków i patelni ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.