hubert_snd
Wysłany: 2008-06-18, 13:17 Jaką jajecznicę?
Jaką najbardzieuj lubicie jajecznice? Ja to masło iszynke i wlae wszystkie przyprawy jakie mam, później szczypiorek i najlepiej na chleb ciemny jak kanapke zjesć. pycha!
Ostatnio zmieniony przez hubert_snd 2008-06-18, 13:19, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-06-19, 13:28
moje faworytki to: z pomidorem i ziolami, z grzankami i z kurkami
*Apple
Wysłany: 2008-06-19, 14:53
Ja lubię jajecznicę tą tradycyjną, czyli jajko, kawałek masła i trochę soli. Czasem zjem też w atki sposób, że poćwiartkuję chleb i wymieszam z jajecznicą. Ale obecnie rzadko ją spożywam, ponieważ przestała mi wychodzić Odkryłam wobec tego jajko na twardo i ostatnio zjadłam aż dwa jajka na chlebie, co nigdy mi się nie zdarza xD
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-06-19, 22:07
na kurkach lub na cebuli - nie ma lepszej
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2008-06-19, 22:23
jajecznica to jedyna "potrawa", jaką umiem przyrządzić. najlepsza jest tradycyjna jajeczniczka na boczku
p.s. ostatnio 10 minut mama tłumaczyła mi przez telefon, co zrobić z ulepionymi, surowymi pierogami i (uwaga) załapałem o co chodzi!!! jestem już dużym chłopcem
_________________ [podpis niezgodny z regulaminem forum]
*Apple
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.