Wiek: 12 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 313 Skąd: Sankt Petersburg
Wysłany: 2007-04-23, 23:28
Lubię zupę grzybową, jajecznicę z grzybami, czy po prostu smażone grzyby. Na grzyby mogę chodzić, ale z kimś kto się na nich zna, gdyż ja niestety nie jestem rozeznany. Poza tym, trudno je wypatrzyć :-P
_________________ All that we see or seem, Is but a dream within a dream
Wysłany: 2007-05-01, 11:43
Jak byłam mała i poszłam z ojcem do lasu na grzyby to szukałam ich na drzewach Rezultat : 3 maliny,bo grzybów nie znalazłam To nie grzyby,ale też z lasu
_________________ ...A jego słońce już zgasło i jego oczy płakały. Minął ten czas i słońce żyć pośród ludzi nie chciało...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.