Tutaj możemy rozmawiać o Pysiu Ulubionych smakach, kolorach i zapachach. Dlaczego go kochamy, czy jakaś łamigłówka z etykietki sprawiła nam trudność <lol> Ogólnie wszystko co nam przyjdzie do głowy.
Bawmy się Pyśnie! :>
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-11-19, 12:43
Nigdy tego nie piłam, jak to coś w stylu Kubusia to na pewno bleee Nienawidzę tych wszystkich marchwiowych, bananowych kombinacji, wolę już wodę z kranu ; ]
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Pysio się umywa przy Kubusiu ^^ banan, marchew, jabłko the best. Pragnienia owszem nie gasi, ale jest dobry. Łamigłówki? Była kiedyś taka jedna. Męczyłam się z nią parę minut. Za zadanie miałam połączenie elementów z postaciami z bajki. -.-
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
*faris
Wysłany: 2007-04-11, 19:54
Rdzawa napisał/a:
pysio zielony czyli gruszka banan kiwi bodajze jest najlepszy
inne są niedobre, zielony rządzi
dobrze godo, polać jej ;]
oprócz tego dorzucę jakiś żółty... banan i jabłko chyba ;]
poza tym nie pijam tego zbyt często, wolę TARCZYN, pomarańczowy albo zielony xD
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.