Wysłany: 2008-05-17, 11:15 Fast food!
Jakie restauracje typu fast food lubicie i co w nich jest waszym przysmakiem. Co myslicie o takim jedzeniu i czy nie przejmujecie sie gdy mowiaze kotlety sa z kota?
więc tak:
-w pizzy hut nie jadam, bo wiadomo, że wolę Da Grasso które mam 100 m od domu ^^
-Mc Donald -> frytki i McFlurry ^^
-KFC -> Twistery
-Burger King - niet niet niet, mimo że ponoć jest najlepszy, ale ogólnie hamburgerów nie tykam
Mokra napisał/a:
Co myslicie o takim jedzeniu
jak się jest głodnym, a ni ema kasy na restaurację czy Mexico Bar na rynku [;-(] to sie idzie do KFC ;P
Mokra napisał/a:
czy nie przejmujecie sie gdy mowiaze kotlety sa z kota?
nie
w ogóle rzadko jadam.
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
Wysłany: 2008-05-17, 11:21
Zdecydowanie KFC xD
Choc kiedys znalazlam kawalek suroweo niezrobionego kurczaka pod panierka xD
Uwielbiam Twistery, ale tylko jak wyciagne pomidory ze srodka xD i Zingery <3<3<3
Najlepsze frytki kiedys mial Mc donald, ale teraz sie zdupily i najlepsze ma Burger King. W Burgerze dobre sa tez krazki cebulowe <3
Pizza hut, nie wiem co tam dodaja ale jest pyyyyyyyszna <3 lepsza nie w dagrasso ktore mi sie poprostu przejadly
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-05-17, 11:28
Pizza Hut i McDonald
Pizza Hut: pizza wegetariańska na grubym spodzie, absolutne mistrzostwo i Pizza Numer Jeden wśród wszystkich pizz. I pieczywo czosnkowe <3
McDonald: zdecydowanie kawa cappucino. I frytki i ciastko z jabłkiem. I jadłam też bułkę z serem i jajkiem, niezła. reszty nie jadam z wiadomych powodów xD chociaż jak byłam mała to rodzice kupowali mi zestawy z zabawką, całkiem niezłe były kurczaki panierowane pamiętam. I lody dobre.
w dwóch ostatnich nigdy nie jadłam.
Mokra napisał/a:
Co myslicie o takim jedzeniu
no jest niedrowe ale jeśli ktoś się szarpnie na hamburgera czy cokolwiek innego raz na trzy cztery tygodnie to nic się nie stanie. Gorzej, gdyby jeść codziennie na obiad, jak to w zwyczaju mają w USA.
Mokra napisał/a:
tylko jak wyciagne pomidory ze srodka xD
....? ;O
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Tylko nad ranem po imprezie i zawsze w jakiś budach z fast-foodem, gdzie raz lepsze raz gorsze jedzenie. Ogólnie często jak styropian ,ale o 4 czy 5 nad ranem nie ma co marudzić. Z powyższych jadłem w Mac'u - generalnie w większości nie za ciekawe to jedzenie i KFC jakieś te Zongery i nawet dawały radę. Ogólnie specjalistą nie jestem. Jak mus to zjem, ale z własnej nieprzymuszonej woli nie ma szans.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Pizzy z Pizzy Hut nie jadam, wole z Da Grasso, ewentualnie Maxi Pizze.
W Da Grasso najlepsza, no naj naj lepsza to taka z szynką i tuńczykiem, nr 33
Zawsze ją jem, czasem na pół z 62, to taka z kukurydzą , groszkiem i mięsem z indyka.
Jadłam 1500 różnych pizz, tych dwóch nie przebije nic.
Z McDonalda najbardziej lubie kartofelki, no szaleństwo, pyszota. W zime było jeszcze coś takiego jak serki z sosem żurawinowym, też dobre, ale już nie ma. No i frytki lubie, bo jest dobry ketchup. Ooo i Tortille tam mają najlepszą.
Z KFC lubie i jadam tylko skrzydełka z Kubełka Smakosza, chciaż twistery i zingery nie są złe. A i kukurydze w KFC lubie.
W Burger Kingu nie jadam, nie bywam, nic.
Hamburgerów, cheeseburgerów etc ogólnie nie jem, bo nie znosze ich zapachu.
No.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Ostatnio zmieniony przez Emerald 2008-05-17, 12:19, w całości zmieniany 1 raz
W Da Grasso najlepsza, no naj naj lepsza to taka z szynką i tuńczykiem, nr 33
Zawsze ją jem, czasem na pół z 62, to taka z kukurydzą , groszkiem i mięsem z indyka.
33 jest rzadko zamawiana ogólnie, co innego Pioggia, którą co chwilę ktoś chciał ;-)
w ogóle ten temat mnie zainspirował. xD Aż się do Da Grasso po pizzę przeszłam ! ;p
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
33 jest rzadko zamawiana ogólnie, co innego Pioggia, którą co chwilę ktoś chciał ;-)
Wiem, ze rzadko, u mnie na osiedlu w Da Grasso zawsze ja z koleżanką zamawiamy na pół z 62 i ostatnio zamiast kelnerki kucharz nam ją przyniósł i z tekstem: 'po zamówieniu od razu wiedziałem, że panie są'
Mokra napisał/a:
bo pewnie nie masz nigdzie
Ano nie mam, ostatni u mnie w mieście zlikwidowali jak miałam 9 lat i pamiętam z niego tyle, że był basen z piłeczkami
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Wysłany: 2008-05-17, 19:29
Cytat:
Ano nie mam, ostatni u mnie w mieście zlikwidowali jak miałam 9 lat i pamiętam z niego tyle, że był basen z piłeczkami
pamietam, mialam 10 i wprowadzili burger king ze niby taka nowosc, bo to jest w ogole ta sama firma co KFC tylko ze wolowiniasty, no i wycofali po roku chyba bo im nie szlo xDD
ale teraz znowu wchodza, dobrze, bo aktualnie nie ma nigdzie lepszych frytek fast foodowych
Pizza Hut - chyba nigdy tam nie jadłem, a jak jadłem, to nie pamiętam. Nawet nie wiedziałem, że zalicza się do fast foodów. A dobrą pizzę jadłem w Warszawie w Sphinxie.
McDonald's - frytki, lody, shake'i, owocojogurty (mmm).
KFC - frytki.
Burger King - nigdy tam nie byłem. Sama nazwa odstrasza.
Bardzo sporadycznie jem fast foody, ale najbardzij lubie Mc Donald i KFC, frytki i twistery. To jedyne co tam jem. A i przepraszam raz piłam kawe capuciono w McD z Kasią ^^
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Ostatnio zmieniony przez Złośnica 2008-05-18, 12:46, w całości zmieniany 1 raz
KFC jedynie - bardzo rzadko bo nie przepadam generalnie za takim jedzeniem... tradycyjnie twister
McDonald's - tylko MC Flurry - nic innego bym nie przełknął...
nie przepadam za takim zarciem. Czasem najdzie mnie ochota na hamburgera, to wtedy ide do najblizszej budki. Wole pizze z Italii ew Da Grasso. Najbardziej lubie Kebaba.
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Ja będę oryginalna! xD Rzadko chodzę do McDonalda czy Pizza Huta nie lubię czegoś z zasady, papryki w kebabie czy dużej ilości pomidorów w pizzy itp. Jak dla mnie wszystko smakuję prawie tak samo. Ulubione miejsca z fast foodami to takie stoiska (budki), np. zapiekanki koło dworca w Rzeszowie.
_________________ "Chroń to, co masz, gdy trzeba walcz i kochaj jak najmocniej"
dlatego ja z pizz jem tylko margaritte bo w kazdej innej jest cos co wyciagne
ja zawsze biore ta ze swoimi dodatkami, co sama wybieram.
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
*faris
Wysłany: 2008-05-18, 20:59
McD - frytki czaaasem, McFlurry ^,^ i ciastko z wiśnią, kilka razy piłam kawę (!) i całkiem niezłą tam mają. Tzn, pijalną xD
w Pizza Hut byłam raz i pamiętam że pizza była dora.
w KFC byłam raz i yyyy nic nie brałam, bo nie znalazłam xD
Burger King, ble. nie nie nie.
Ogólnie z fast foodów, pizzę lubię (chociaż gdzieś czytałam, że do fast foodów się nie zalicza, bo fast food to coś na szybko, a na pizzę się czeka itd) najlepiej hawajską, gdzie jest kukurydza i ananas ^,^ I dobra jest też margarita z brokułami xD
Kebab - uwielbiam, hot dogi robię sama w domu xD hamburgery też xD wiem co tam wkładam i co tam jest i w ogóle xD
I zapiekanki są wspaniałe ^,^
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.