najlepszy deser jaki może być to tort lodowy,bezowy
uhh ten to bym mogła jeść i jeść;]
ostatnio jadłam troche inny,tzn między bezami było trochę miodu..
a tak to uwiebiam lody czekoladowe,banany pokrojone w środku i polane sosem czekoladowym.w ogóle uwielbiam połączenie babanu z czekoladą.takie lody też są pycha;]
z deserów za to nie cierpie tiramisu i innych takich.
wole smaki owocowe..
galaretki i te sprawy
gdzieś na szarym mkońcu zadowole się nawet kiślem
_________________ ...wiemy o sobie tyle,na ile nas sprawdzono...
optymistka
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-08-31, 17:18
przystojny facet wysmarowany bitą śmietaną Nic tylko palce lizać
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
kisiel o smaku gumy do żucia....czego to nie wymyślą? Ja jadłam malinowy, Debra, a czy ten kisiel naprawde smakuje jak guma? Dzis sklepy są pozamykane, ale jutro muszę wypróbować
No i mnie posmakował, ten o smaku coli też moze być, moze nawet lepszy niż gumowy. A dzisiaj jadłam gorącą szarlotkę, a na niej gałka lodów śmietankowych, talerzyk polany był czekoladowym sosem...mmmm - pyszotka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.