Oczywiście xD stwierdzam to jako prawdziwy czekocholik ^^ Najlepsza jak dla mnie- gorzka czekolada, a co do spożywania to chyba jasne, łamię kostkę i wkładam do buzi
_________________ ...::: LET IT DIE :::.... Three Days Grace
uwielbiam czekolade... najbardziej biala z babelkami, albo zwykla biala, moze byc mleczna moze byc gorzka... aby nie nadziewana... jeszcze dobra z orzechami... jem normalnie... nie zwracam uwagi na to jak ja jem...
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wszystkie Milki [dla znawców: ostatnio wyszła nowa seria lata 60-te itp] zwłaszcza z orzechami, biała, ewentualnie Wedel, byle nie gorzka. A co do sposobów- wszystkie możliwe ;-)
Wysłany: 2007-04-25, 17:41
Co do czekolady w tabliczkach, do dzis nie zapomne jak kupowalam cale tabliczk w sklepiku z cukierkami na targu pod astra ^^ pytchota, zwlaszcza mleczna i biala. Mimo okropnie slodkieo smaku czuc bylo leciutka gorycz.
Uwielbiam pic czekolade, w coffi heven i w pijalni Wedla, lubie takze rozpuszczac gorzka czekoalde w rondelku i dodac mleka..pychotna;
Uwielbiam gorzka czekoladowa polewe na ciasto domowej roboty;
uwielbiam murzynka bo jest tak pysznie kakaowy;
Nie lubie natomiast czekolady na delicjach i czekoladowych lodow
Wysłany: 2007-04-25, 17:51
Jest w Katowicach u nas byla ale przeniosla sie gdzies tam i w koncu nie powstala byla w bocznej uliczce od kielbasniczej.
Poza tym wspanila jest tez czekolada Pod Zlotym Jeleniam
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-04-25, 18:09
Alpen Gold z orzechami. I Goplana mleczna ta w fioletowym opakowaniu.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-04-25, 18:12
Z tych kupnych czekoad musze przyznac wedla truskawkowa jest pycha. Do tego z orzechami i z milki z dmuchanym ryzem w srodku. Lubie tez "Studencka" z Czech, wparwdzie wywalam rodzynki z niej ale jako jedna z nielicznych jest z orzechami ziemnymi a nie z laskowymi.
Najlepsza czekolada to taka, gdzie są mega orzechy
A na równi z nią jest czekolada AERO
"Po płostu łozpływa się w ustach"
Można ją gryżć, ssać, pozostawić na języku do rozpłynięcia ... ahhhh jest wiele sposobów
jeszcze taka chyba w biało czerwonym opakowaniu z "szybką" z całymi orzechami
laskowymi , Wedlowska mleczna (takie duże kostki) i na gorąco taka gęsta ze aż łyżeczkę można postawic na sztorc
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.