Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-05-28, 20:58
Chyba jestem wyjątkiem. Nie lubie czekolady. Od biedy mogę w zimie wypić czekoladę na gorąco
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Uwielbiam czekoladę o smaku czekoladowym z dużymi kawałkami orzechów. Nie pamiętam nazwy, ale niemiecka na pewno. Lubię też o smaku bananowym i adwokatowym. Natomiast białej czekolady nie trawię.
Wysłany: 2007-06-11, 21:59
Apple napisał/a:
Uwielbiam czekoladę o smaku czekoladowym
w sesie ze mleczna?
Apple napisał/a:
Nie pamiętam nazwy, ale niemiecka na pewno
taka z przeswitujacym papierkiem?
Jedno mi sie przypomnialo, nadzienie z czekolady z kauflandu. Takiej na swieta co daja. Czekolada to wprawdzie nie byla tylko wyrob czekoladopodobny ale nadzienie miala boskie, truskawkowe.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1495 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-06-11, 22:13
Mokra napisał/a:
Czekolada to wprawdzie nie byla tylko wyrob czekoladopodobny ale nadzienie miala boskie, truskawkowe.
Oooooo bleh, ja jak nie lubię czekolady nadziewanej papką truskawkową >,<
A ja dzisiaj jadłam budyń czekoladowy, ha!
Grudki mi się zrobiły ale smaku nie stracił.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-06-12, 11:09
Cytat:
Oooooo bleh, ja jak nie lubię czekolady nadziewanej papką truskawkową >,<
Wlascieiwe to ja tej czekolady tez nei lubie, ale papka jest wspaniala!
Hypertonia napisał/a:
koniecznie z Milki
kiedys byla lepsza
Ostatnio podjaralam sie czekolada wlasnie z Milki z dmuchanym ryze. Jest... boska, fantastyczma rozplywa sie w ustach. Gdy ja jesz z goraca herbata tam przyjemnie czujesz jak sie topi w ustach a potem ryz i taka papa w buzi sie robi...mmmm i polykasz i nastepny kes...
O właśnie taka, i z obrazkiem z orzechami laskowymi na opakowaniu ale nie mleczna.
Będę musiała się wybrać do sklepu i poszukać jej, wtedy wam ją polecę ;-)
Ostatnio podjaralam sie czekolada wlasnie z Milki z dmuchanym ryze.
O tak.
Ta nowa seria Milki jest nawet całkiem niezła, ostatnio jadłam bodajże Ambrozję, czy jak to się tam zwie... Pierwwsze 4 kostki były dobre, potem strasznie słodko było.
A no i jeszcze ta z herbatnikiem, czy cokolwiek to jest w tam w środku. Też dobra.
[ Dodano: 2007-06-12, 19:11 ]
no i bardzo nie lubię wyrobów czekoladopodobnych, nie mam pojęcia jak to mozna jeść.
Mokra napisał/a:
wyrob czekoladopodobny ale nadzienie miala boskie, truskawkowe.
czasem tylko nadzienie wyjadam (w takich przypadkach )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.