*faris
Wysłany: 2007-04-25, 20:29
Studentska ^.^ Obojętne mi czy biała czy mleczna czy gorzka - jak studentska to każdą pochłonię w baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo szybkim tępie. Jest, o i nie ma jej już xD
A tak poza tym - najlepsza to z Wedla, z orzechami i w ogóle bakaliami, mleczna. Jak sama mleczna to Terravita. Gorzka Terravita też jest pychota.
Oprócz tego uwielbiam białą czekoladę z tymi chrupeczkami, orzeszkami i innymi pierdołeczkami. Po prostu kocham.
Nienawidzę Milki - w ogóle tototototo smaku ni mo, mam uczulenie na jakieś składniki w tej czekoladzie i zawsze dostaję wyspki, dlatego od 5 lat nie miałam w ustach milki xD
Czekoladę ogólnie uwielbiam, dlatego jem w każdej możliwej postaci.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2007-04-25, 20:32
Nie lubie gorzkiej czekoady. NIe lubie tej z bakaliami tj z rodzynkami. Ie lubie milki z nadzieniami gdyz sa tam ochydne kawalki ktore szczypia w usta. Dobra jest czekolada za 50 groszy z kauflandu z takim nadzieniem truskawkoym.. miod cud i orzeszki
turlać się w czekoladzie, pływać w czekoladzie, polewać się czekoladą, karmić się czekoladą.
mamy podobne marzenia xD
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wiek: 12 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 313 Skąd: Sankt Petersburg
Wysłany: 2007-04-26, 21:21
Uwielbiam! Mleczną, dowolnej marki. Może być z orzechami bądź rodzynkami Jedyne zastrzeżenie - byle nie produkowała jej jakaś zaściankowa firma, tworząca w większości produkt czekolado-podobny, a nie prawdziwą czekoladę.
_________________ All that we see or seem, Is but a dream within a dream
Uwielbiam czekolade pod każdą postacia.
czy to w tabliczkach czy gorącą w kubku czy też szamponetke na włosach xD
A co do smaków też nie ma znaczenia mleczna, truskawkowa, kokosowa, tofii, gorzka...
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
w tym momencie nie wytrzymałam i musiałam otworzyć sobie Bąboladę, pycha! akurat taką mam pod ręką ale ogólnie to lubię i gorzką i mleczną z orzechami mniam mniam!
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-04-30, 17:51
Mokra napisał/a:
Uwielbiam patrzec na reklamy czekold gdy tak leja je na formy, mieszaja ja w wielkich beczkach... i dzwiek lamania sie tabliczek ^^
haha mam to samo.
a czarliego i fabryke czekolady oglądałam z nosem przy monitorze i językiem wywieszonym
serio serio mialam wrażenie, że to najlepsza na świecie czekolada.
aaa z ulubionych czekolad jest jeszcze schogetten miętowa :-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.