Czasami tak jest ze zjadloby sie cos ale nie ma nic 'konkretnego'. znacie jakies przepisy jak zrobic 'cos z niczego' ? (cos z niczego - uzywajac niewielkiej ilosci skladnikow powstaje pyszne zareloko po odpowiednim przyrzadzeniu)
:D
_________________ "Coco jumbo i do przodu – to moje hasło."
*faris
Wysłany: 2008-06-14, 17:12
Mleko, mąka, jajka, cukier - i powstaje pyszny omlet.
Poza tym - to też zależy z jakich składników i co chcesz "konkretnie".
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
a do takiego omletu trochę cebulki, resztki szyneczki, którą znajdę w lodówce, sól ziołowa i pomidorki
a jak mi się nie chce nic robić to obszukuję torebki jak uzbieram ze 3 zł to idę do sklepu, który mam pod domem i kupuję sobie spagetti, czy coś innego z proszku szybko i na temat
potrzebne
jajko/jajka <zalezy od ilosci>
pieczywko
(+dodatki)
rozbełtać jajko -> wymoczyc w jajku pieczywko <kromeczke jakąś> -> wrzucić na patelnie i jest grzaneczka )
do tego mozna jeszcze żółty serek dołożyc i... co sie tam pod reke nawinie
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.