*faris
Wysłany: 2007-05-24, 21:10 Chipsy
Jak w temacie : czyli z jakiej firmy i jakie smaki najbardziej lubicie ? A może wolicie kukurydziane chrupki ? No i ile naraz możecie wszamać ? xD
Osobiście lubię paprykowe albo serowo-cebulowe najlepiej z Laysów <ale są drogie;/> albo z takiej jednej firmy, nie pamiętam jakiej xD Z chrupków to serowe z firmy jakiejś polskiej, z takim królikiem na opakowaniu xD
Co do ilości to naraz potrafię zeżreć całą dużą paczkę ^.^ do tego litr coli.lift/miridny i git xD
A Wy ?
Ostatnio jadłem sporo z Biedronki o smaku sera i cebuli.
najlepsze na kazdej imprezie je mamy 1,99 tylko a i dobre sa cheetosy paprykowe i pringelsy... Crunchipsy o smaku kebaba lubie i kiedys byly orientalne teraz juz chyba nie ma
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
*faris
Wysłany: 2007-05-24, 21:28
Rdzawa napisał/a:
uwielbiam ponad wszystko pringles
ostatnio właśnie widziałam opakowanie z tego itak mi się przypomniały - to bylo wybooooorne, w ogóle produkują to jeszcze ? pamiętam, że strasznie drogie...
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Jak Wy możecie to jeść? -.-
Ble. Nie jem chipsów bo są niezdrowe! Mój przyjaciel promuje zdrową żywność więc jego zboczenie powoli przechodzi na mnie ^^
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1486 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-05-24, 22:23
Laysy cebulkowe <3 i te takie w kształcie duszków.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
serowo cebulowe i bekonowe [a najbardziej kechupowe, ale już nie ma ; C]z biedronki (dużo a tanio xD )
Laysy 'wiosenny twarożek' xD lub fromage
star chipsy o smaku pizzy
i takie żółte, co sprzedają w sklepiku szkonym, ale nie pamiętam nazwy >.<
_________________ Be kind to me, or treat me mean.
I'll make the most of it, I'm an extraordinary machine
Czy komuś się to podoba czy nie - to chipsy są jednym z największych gówien jeśli chodzi o zywność, ale mimo tego sam je wcinam czasem ^^ jeśli juz to jakiś był taki smak (nie wiem - nie zanm się) kremowo - szczypiorkowy (?)
Mokra to juz wiem dlaczego pytalas sie o sombrero
a wiec powyzsze plus tacosy, cebulowe lays'y , i kazde pikantne. Gdy jest bieda i kieszenie swieca pustka to paprykowe biedronkowe.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.