Temat rzeka. Takim luksusem są Pringelsy (7 zł, ale warto). Najlepsze te cebulowo-cośtam. Ostatnio do nich wróciłem. Smak dzieciństwa
A z takich w normalnej cenie, bardzo dobrymi zapychaczami żołądka są Twistos (te takie brązowe, o samu czegoś tam z grilla). Laysy to klasyka, aczkolwiek bez szału, chyba że o smaku zimowej szynki. Nie będę się wgłębiał w te średnio dobre bo mi się nie chce, jest ich mnóstwo. Ulubione wymieniłem . Aa i jeszcze Sticksy ketchupowe są niezłe.
_________________ "Zgaś moje oczy: ja Cię widzieć mogę,
Uszy zatrzaśnij: ja Ciebie usłyszę -
I ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę
I bez ust krzyk mój cisnę w Twoją ciszę"
Ostatnio zmieniony przez poem sometimes 2008-04-24, 19:35, w całości zmieniany 1 raz
a dupa, najlepsze Twistosy są takie niebieskie, fromage.
I dobre są też takie nowe, z których robi się hot dogi i w których bułki i parówki są osobno
Najlepsze chipsy ogólnie to takie ostro-kwaskowe, wszelkiego rodzaju ketchupowe, paprykowe itp
Zajebiste były takie Crunchips o smaku chińskim bodajże, ale juz chyba ich nie ma.
Oooo i Lays Imprezka, też takie ostro-kwaśne
No i Maczugi ketchupowe to jest mistrzostwo
Aaaa i chciałam dodać, że cebulkowe, to jedyne, których nienawidze.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Ostatnio zmieniony przez Emerald 2008-04-24, 19:45, w całości zmieniany 1 raz
*faris
Wysłany: 2008-07-18, 22:03
Ostatio zasmakowałam w chipsach z Biedronki o smaku pomidorów w ziołach i zioła włoskie. Pyyyyyyyyyycha.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Ja Kocham Maczugi Ketchupowe Są pyszzzzzzzzne !!! Lubie też Leysy Fromage i solone
a za chipsami z Biedronki nie przepadam ... choć jedne chhipsy przypadly mi do gustu ale nie pamietam jak sie nazywaja .... A no i Stiksy
_________________ Moje życie CzarnoOo-Białe ... bez miłości w odchłani ciszy własnego serca ... ;-(
Wysłany: 2008-07-19, 11:41
chipsów nie lubię... co prawda nie próbowałam zbyt wielu smaków, ale po tych dwóch czy trzech nie mam zamiaru próbować następnych...no chyba ze się skuszę spróbować te o smaku biedronkowym...
a chrupki kukurydziane to co innego, ale takie bez żadnego smaku np. papryki czy czegos tam, tylko najzwyklejsze kukurydziane... tego mogę jeść ogromne ilości:)
Nie jestem fanem chipsów,co więcej jem tylko jak ktoś poczestuje Wole zainwestować w inne przysmaki.A co sie tyczy smaku to jak byłem maly najczesciej wybierałem solone.
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.