Wysłany: 2007-05-25, 16:04
Solone... kocham solone lub solono-pieprzowane lubię także paprykowe czasem. Nienawidzę serowych, cebulowaych oraz podrzędnych smaków takich, jak: ketchup, pomidor... itp.
lays serowo-cebulowe, albo star chipsy ketchupowe. cranchipsy o smaku kebaba z cebulką. i... jakieś tanie jak nie mam kasy ^^. biedronkowe na przykład.
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
Wysłany: 2007-05-25, 21:38
Ja powiem szczerze ze jestem uzależniona. no niestety tak. nie zdrowe gówno ale i tak jem i oddaje sie temu ze szcześciem wypisanym na twarzy.
Najchetniej Cranchipsy paprykowe te grube. ale drogie cholerstwo zwłaszcza ze nie umiem poprzestac na malej paczce
cienkie na drugim miejscu, potem laysy-papryka i solone.
serowo-cebulowe czy fromage absolutnie odpadają. mimo całej miłosci do czispów- nie przełkne.
wspomniane produkty biedronki- paprykowe konkretnie- jem ilekroć jestem u moich dziadkow na zapupiu u siebie nigdy nie jem.
są jeszce jakies takie kukurydziane cosie- pizza, ser i orzechowe- nie pamiętam jak sie nazywają ale owszem zjem.
pringelsy by;ly joł ale za drogie ale w sumie jednorazowo bym teraz sobie zjadła..mmm
Wysłany: 2007-05-28, 22:07
Musze wyrazic tu pewna mysl. A wiec. Leysy sie popsuly zupelnie, mimo wprowadzenia nowych smakow, masy nowych kolorowych reklam, ich smak i wyglad mnei poprostu odstrasza. Dzieje sie z nimi to co z frytkami z mc donalda. Sa suche, kleja sie od tluczcu, twarde, pachna starym olejem. Kedys wygladaly jak chipsy teraz wygladaja jak trzymane przez rok za kanapa po imprezie sylwestrowej.
Kiedyś wcinałam nałogowo najtańsze chipsy z Alberta albo Tesco te w tej zielono- pomarańczowej paczuszce z napisami takze czeskimi ;p Najbardziej mi smakowały serowo-cebulowe i paprykowe.
Obecnie wcale nie jem chipsów, ale po tej forumowej rozmowie kupię sobie w najbliższym czasie ;-)
_________________ ... wiec naprzod ruszaj Polsko! My chcemy dzis MISTRZOSTWO!!!!!
Pewnie ze istniją ^^ zawsze były tańsze od tych bardziej burzujskich a smakowo nie odbiegały od nich znacznie, do piwa są wielce poządanym stuffem, no i ta nazwa...
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-21, 12:30
Chipsów nie jadam z małymi wyjątkami kiedy zdaża mi się pić piwo.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Narobiłaś mi smaka. Biesiadne to była tradycja mojego powrotu ze szkoły z gimnazjum
Lidlowe... uwielbiam te solone, aż się później wymiotować chce jak się człek obżre
Kot Filemon napisał/a:
Najchetniej Cranchipsy paprykowe te grube. ale drogie cholerstwo zwłaszcza ze nie umiem poprzestac na malej paczce
cienkie na drugim miejscu, potem laysy-papryka i solone.
serowo-cebulowe czy fromage absolutnie odpadają. mimo całej miłosci do czispów- nie przełkne.
Po prostu wszystko co chciałabym na ten temat napisać
Kot Filemon napisał/a:
pringelsy by;ly joł ale za drogie
MMmm pringelsy.. wyborne.. takie elitarne w smaku... i cenie
Wysłany: 2007-06-27, 11:45
ja uwielbiam czipsy jabłkowe!
sa pyszne i dużo zdrowsze niż jakieś tam ziemniaczane czy kukurydziane
widziałam też czipsy z marchewki i z buraków ale jeszcze nie odważyłam się spróbowac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.