Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1495 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-06-17, 15:30
Lenka napisał/a:
tam sie nei mysli o jedzieniu.
świeże powietrze zaostra apetyt, gdybym była na biwakach to bym tylko o jedzeniu myślała!
zabiera się pewnie stos kanapek, picie w termosach, zupki szybkie, sucharki (lembasy xD) itd
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
jak dobrze pamietam to na biwakach nie bylo czasu na jedzenie. Wieczorem jedynie kielbaska z ogniska. a tak to sie latalo i odwalalo
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
jerycho
Wysłany: 2008-06-17, 21:39
Ja to niestety mam problem bo nie mogę się obyć bez smaków domowej kuchni Pamiętam jednak raz na wyjeździe dorwaliśmy z kumplami takie zajebiaszcze żarełko co to się wodą zalewało i ciach 5 minut nie minęło i można było szamać.
na biwak hmm kanapki albo jakieś świństwo w postaci sproszkowanej:D a zazwyczaj to na biwaku tam symbolicznie cokolwiek em a ptem ak wracam do domu to dopadam do lodówki i ja ogołacam
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
zależy jak długo.. jeśli na jeden dzień to pewnie jakaś kiełbacha z ognicha, a jeśli na dłużej to w ramach oszczędzania właśnie jakieś takie dania do zrobienia w 5 min, bo to dużo nie kosztuje a do tego jest dobre...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.