Wysłany: 2008-05-31, 18:22
uwielbiam milki way'e i kinder bueno .
nie lubie tych z gorzką czekoladą.
_________________ Tyle nieotartych łez zanim los przytulił mnie,
Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil,
Każdy dzień oddala gniew, bo jego ramię siłą jest,
Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona...
*faris
Wysłany: 2008-05-31, 18:25
Addicted. napisał/a:
milki way'e
truskawkowe najlepsze xDDD
o, Milky Way minute - pycha. ciasteczko zbożowe z jogurtem i musli, albo z jabłkiem i cynamonem, no coś wspaniałego.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
ja uwielbiam KIT KATA pod wszystkimi postaciami chunky white, o smaku masla orzechowego, 4 paluszki. po prostu wszystko. wedlug mnie to jedna z najsmaczniejszych czekolad lec.
ja uwielbiam KIT KATA pod wszystkimi postaciami chunky white, o smaku masla orzechowego, 4 paluszki. po prostu wszystko. wedlug mnie to jedna z najsmaczniejszych czekolad lec.
chunky? a ja slyszalam, ze one maja teraz jakos sie zmienic, ciekawa jestem, tez lubie kit katy chociaz ze wzgledu na tryb siedzacy nie zawsze sobie na to moge pozwolic, czekolade maja jednak na prawde smaczna.
*faris
Wysłany: 2008-06-14, 17:08
Wczoraj jadłam jakąś nową wersję 3bita - ohyda. Nigdy więcej.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
WojtekG
Wysłany: 2008-06-22, 11:10
Bardzo lubię Marsy i Snickersy, nie są suche, mają dobre "środki" i w ogóle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.