Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1492 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-04-03, 23:00
aaa o kórfa czemu nie ja założyłam ten temat? omg omg przeoczyłam, nie zapisałam w kajecikó, wielki gniew Ó gwarantowany, co ja pocznę?
Stóknęło Ci już piękne 19 lat, ostatnie naście w Twoim życió, czy to nie piękne? z tej okazji życzę Ci wyjazdów! meczów! sportó! Ó! defektó mózgó! by państwo nasze małe maleńkie rosło w siłę i żyło dostatnie!
a fhójek z matórą, o niej nie wspominam.
móah móah móah, zóo! ; *
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2008-04-04, 15:53
Szlag, urodziny mam 4 to temat też zakłada się 4 a nie wcześniej. Zrobiła się mała entropia, że tak to ładnie ujmę. Skończcie te jałowe dyskusje na temat daty moich urodzin. Rozwieję wszelką wątpliwość: Mam urodziny dziś a nie za dwa dni, za miesiąc czy za kwartał. Dziś. Sun, to miło z twojej strony że założyłeś temat, ale na Boga, zajrzyj następnym razem do profilu i spójrz na datę.
Koniec OT
dzięki shalik ;*
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2008-04-04, 15:57, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-04-04, 23:08
Dziękuje, dziękuje Wam bardzo :-)
Yenna napisał/a:
żebys przoynajmniej pamiętał z kim piłeś xD
Stosując model picia "leningradzki", nie jest to możliwe xD
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.