Wysłany: 2006-10-21, 15:28 Zaproszenia na Gmail Skype: rin_rafal1
Hej:) posiadam 49 zaproszen na poczte gmail Jezeli ktoś chce zaproszenie to niech ładnie poprosi i da swoj dotychczasowy email:) W tedy do niego wysle za free zaproszenie:) UWAGA: Z stronny poczty nie da sie rejestrować;)
PS.Ja za to nic nie biore;)
Ostatnio zmieniony przez Rafaellos 2006-10-21, 15:28, w całości zmieniany 1 raz
Mam poczte na kilku portalach, serwisach i majac takie porowanie jestem w stanie powiedziec, ze gmail jest bardzo dobra skrzynka i nie mam do niej praktycznie zadnych zastrzezen. czasem sie tylko zawiesza jak za duze mam zalaczniki to dlugo pracuje ale w koncu wysyla, a juz mi sie nie raz zdarzalo, ze mail wracal albo wogole sie nie wysylal, nie docieral do adresata..
Poza tym pojemnosc sie ciagle zwieksza :>
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Evangelos, jak to zadna szybsza niz inne masz czat,kalnedarz i wiee fajnych opcji ... i sa owiele szybsi od reszty ...
Czat hmmm, no może inne nie mają, ale w końcu to ma być skrzynka pocztowa a nie komunikator. Kalendarz - jest chyba na wp albo interii, nie pamiętam. Inne serwisy też mają wiele fajnych opcji, np. na interii - obsługa wielu kont pocztowych. A czy szybsi to nie wiem, nie testowałem. Może o ułamek sekundy
Erill napisał/a:
Poza tym pojemnosc sie ciagle zwieksza :>
Mam tam konto chyba ponad rok i pojemność ciągle taka sama mimo, że faktycznie ciągle rośnie Dla porównania WP 3GB, onet 1GB, interia: pojemność nieograniczona! Dodam jeszcze, że interia ma max. pojemność przesyłki 50MB!
*faris
Wysłany: 2007-01-16, 23:09
co do przesyłania dużych plików to bez porównania najlepszy jest skype, chociaż to nie poczta, a poczta to jednak najlepszy jest gmail, bo najbardziej przejrzysty dla mnie, sprawny i w ogóle, nie lbuię tych innych ustawień na wp czy gdzieś, denerwują mnie, gmail is the best :*
interia: pojemność nieograniczona! Dodam jeszcze, że interia ma max. pojemność przesyłki 50MB!
I coz z tego jak tych przesylek nie wysyla???
Wiesz ile razy nie wyslal mi pliku nie rzekraczajacego 4 mb??
Ze nie wspomne o tym ile razy poczta zaginela gdzies w przestrzeni i docierala po miesicau... a to byly bardzo wazne informacje ktore zdazyy sie przedawnic..
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.