Kto ci kupi alias jak tego jest pełno w sieci. Przykład: www.r14.pl Mój system darmowych aliasów. Wcale nie uważam żeby Twoja domena była jakaś lepsza od mojej...
Pozatym w cenie 5 zł można mieć domene *.info wykupioną na rok...
Kto mi kupi? moze ktos sie znajdzie, a moze nie, ja oderuje aliansy, ale dodatkowo subdomeny(php, mysql za doplata), email(alians lub za doplata konto)
Niedlugo wszystkie "fajne" nazwy na Twoim darmowym portalu wygasna, u mnie nie, poniewaz kazdy sie 100 razy zastanowi, czy naprawde potrzebuje tego konta zanim je zalozy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.