hmmm.... pewnie jakaś trefna jesteś że tak tanio stoisz albo przebieg zaniżony albo gnijesz albo co gorsza z odzysku
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Ostatnio zmieniony przez swistu 2006-06-27, 18:36, w całości zmieniany 1 raz
A ja bym chciał bliżej zapoznać się z ofertą. Chcę poznać Twe zdolności i umiejętności, bo nie będzie mi potrzebna niewolnica, która nawet nic nie umie.
swistu napisał/a:
albo co gorsza z odzysku
O to się nie martw. Cytuję profil:
Cytat:
No, jak z kosmosu to całkiem interesujące... Żywa kosmitka za dziesięć milionów - coś mi tu śmierdzi. :p
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
taskaa Gość
Wysłany: 2006-06-28, 14:39
Wy tu gadugadu ale jakos do licytacji nikt nie przystepuje.
Cytat:
A ja bym chciał bliżej zapoznać się z ofertą. Chcę poznać Twe zdolności i umiejętności, bo nie będzie mi potrzebna niewolnica, która nawet nic nie umie.
Zdolności me są niebywałe i nieskończone.
Jednak ja sama nie jestem raczaj zainteresowana pana ofertą ponieważ jest pan dla mnie za stary . No chyba, że podniesie pan cenę wywoałwczą o parę tysiaczków. Wtedy pogadamy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.