ViniCator, nie marudz. Tez tak myslalem, az w zeszlym roku sprzedalem napiersnik i naszyjnik w pewnym mmorpgu. ;-]
Czyzby WoW?
Jako ze jestem z AE to nieomieszkam zapytać czy ten transer biznesowy był opłacalny?
Może założmy spółkę? Ty będziesz tłukł smoki i szukał naszyjników, a ja zajmę sie public marketing, we have deal?
bledy mlodosci, spotkalem fajnych ludzi i tak mi sie gra przez rok ciagnela, hm. itemy sprzedawalem kumplowi, wiec raptem 2 stówy, po starej znajomosci. ;-)
[ Dodano: 2007-03-11, 21:05 ]
Knight Online.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie wiem co to, chciałem zabłysnąć i użyłem tego nie znanego mi słowa ^^
A tak na serio, to istnieje takie sformułowanie, tyle ze troche na wyrost, no bo "marketing" brzmi tak jakoś nijako, ale "public marketing" robi już wrażenie^^ ale już tak całkiem na powaznie, to chodziło o skrót, bo tak jak wspomniałaś o public relation, (w skrócie PR) to w gałęzi gospodarki udomowił się skrót PM (public marketing) ale w języku potocznym raczej nieuzywany. Ale to "slang" ekonomiczny i nie warto sobie tym zaprzątac głowę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.