Mam do sprzedania oryginalne adidasy dziecięcy firmy REEBOK. Długośc wkładki to ok. 18 cm. Są biało-granatowe. Stan-IDEALNY. Z pytaniami walic na PW. albo pod tematem. Buty sa na parwde fajne. Cena do ustalenia.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
to juz predzej allegro, ja bym kupil, ale mam "2" razy wieksza stope, sry.
Próbuje na wszystkich frontach ;p A pomyśl Morderdziku, może juz nie długo zostaniesz ojcem. Takie butki będą jak znalazł. Sprzedam na prawde tanio. Zastanów się jeszcze.
Cytat:
tragiczny fason.
O gustach się nie dyskutuje ;p
A ja cie kocham
Hmmm. 50? A może jak ładnie poprosisz będzie mniej.
Co do odmiany to nie wiem gdzie popełniłam błąd. Bo chyba nie chodzi Ci o tą literówke? A nawet jesli, to powinien byc dla Ciebie komplement. Ktos pomylił Cię z Morderem z Archiwum X xD
A ja cie kocham
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.