A więc. Sprzedam albę w idealnym stanie. Biała ze złotym haftem. Dla zainteresownych moge przesłac zdjęcie. Cena ok 40 zł. ale mozna się targować. Do kompletu moge jeszcze dorzucić wianuszek, torebke i rękawiczki xD
Zapraszam do licytacji!
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Prymas, nie opchnęłam, w końcu musze na allegro wystawić :\ Tylko zastanawiam się czy lepiej nie będzie gdzies tak przed wrześniem, jak się te wszystkie zajęcia zaczynają.
Mordred, bez jaj proszę.
A ja cie kocham
Jeśli na prawde jesteś zainteresowany to mogę przesłać. Ale po co Ci alba? Dla młodszej siostry? Nieślubnego dziecka? Czy po prostu wybierasz się na bal maskowy i chcesz przebrać się za duszka w przykusym wdzianku?
[ Dodano: 2007-01-18, 14:48 ]
Wnioskuje o przydzielenie towarzyszowi Mordredowi ostrzeżenia, ponieważ jest perfidnym oszustem, dającym małym dziewczynkom nadzieje, a nastepnie tę że nadzieję odbierajacym.
[ Dodano: 2007-01-18, 14:48 ]
Kłamca! Na stos z nim!
A ja cie kocham
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.