Wysłany: 2008-05-22, 00:00 POSZUKUJEMY DO WSPÓŁPRACY
Multi Agencja Handlowo Usługowa PINKIBOY poszukuje do współpracy młodych, utalentowanych i ambitnych ludzi.
Poszukujemy osób chcących rozwijac się w różnych specjalnościach. Szczegóły wyjaśniam indywidualnie lub na forum.
Własciwie we wszystkim!
ARES SECURITY Sp. z o.o. - to agencja detektywistyczna i ochrony.
Ponadto ARES i SCORPIO zajmują sie także, pomoca prawną, i wszystkim co może miec z tym związek (windykacja, pomoc prawna, pełna obług apodmiotów, itp.)
Także handel wielobranżowy.
Reklama.
W zasadzie cały wachlarz zawarty w PKD
Mysle, że to co napisałem jest wystarczająco konkretne.
Jeśli ktokolwiek jest zainteresowany współpracą z nami proszę o kontakt.
Jak wspomniałem prowadzimy różnorodną działalnośc właściwie wszystko z PKD. Nie wiesz co to jest PKD? W takim razie myślę, że juz w tym momencie powinnismy zakończyc rozmowe.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.