Forum Dyskusyjne :: Podręcznik uwodziciela

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Targowisko » Podręcznik uwodziciela

Podręcznik uwodziciela
Autor Wiadomość

airon 

Wysłany: 2006-11-28, 21:45   Podręcznik uwodziciela

2 CD -> JAK ZDOBYĆ KOBIETĘ!

Zapewne każdego dnia w swoim życiu widzisz wiele atrakcyjnych kobiet - na ulicy, w centrum handlowy, na uczelni, w pracy, w klubie czy też klubie... każdego dnia widzisz wiele pięknych kobiet, które chciałbyś zdobyć... lecz czy widząc atrakcyjną kobietę czujesz w sobie pewność siebie, która pozwala Ci podejść do niej i zdobyć ją? Czy widząc piękną kobietę, wiesz od razu, co powinieneś jej powiedzieć i co musiałbyś zrobić, aby uczynić ją Twoją?

Ile razy było tak, że bawiłeś się ze znajomymi w klubie, pubie na dyskotece i była tam niezwykle atrakcyjna kobieta, której bardzo pożądałeś...lecz paraliżował Cię brak pewności siebie lub to, że nie wiedziałeś, o czym z nią rozmawiać i nie podszedłeś do niej, lub nawet podszedłeś, ale nie udało Ci się jej zdobyć?

Czy zdarzyła Ci się kiedykolwiek sytuacja, w której kobieta, z którą byłeś w związku nagle zaczęła traktować Cię inaczej i w końcu zerwała z Tobą, a Ty nie wiedziałeś, dlaczego? Lub też może spotykałeś się na randkach z interesującą Cię kobietą i wydawało Ci się, że masz widoki na coś więcej niż przyjaźń, ale potem okazało się, że ona widzi w Tobie tylko przyjaciela?

SZANSA DLA CIEBIE! PAMIĘTAJ NIE PIERWSZA I NIE OSTATNIA …

Na płytach znajdziesz informacje JAK ZDOBYĆ GORĄCA KOBIETE, nie czekaj. Dzięki nim nauczysz się:

Gdzie spotkać kobietę?
Jak rozpocząć rozmowę z nieznajomą dziewczyną?

Najskuteczniejsze techniki na otwarcie rozmowy
Jak dostać w 5 minut numer telefonu lub adres e-mail?
Jak zatelefonować do kobiety, aby zaprosić ją na spotkanie?
Jak prowadzić rozmowę, aby ona sama zaproponowała Ci spotkanie?
Kiedy zadzwonić?

Generalne zasady, czyli czego nigdy nie robić.
Jak rozpocząć rozmowę, aby wzbudzić zainteresowanie dziewczyny?
Podrywanie na drinka - dlaczego jest nieskuteczne.
Co robić jeśli jakiś mężczyzna ubiegł Cię i podszedł do kobiety przed Tobą.
Gdy ona jest z przyjaciółmi, czyli jak wyłowić ją z grupy.

Jak pocałować kobietę?
W jakich momentach można to zrobić i jak stwarzać takie momenty?
Jak sprawdzić czy dziewczyna jest gotowa na pocałunek?
Jak ją zabrać do domu?
Co nakręca kobiety na seks?
Jak rozpalić kobietę i pozbawić wszelkich oporów?

Jak wytworzyć w kobiecie magnetyczny pociąg do siebie w ciągu kilku minut, nawet wówczas, gdy nie jesteś nawet w przybliżeniu w jej typie
Jak wytworzyć natychmiastowo stan nieprawdopodobnej bliskości

Jak eliminować pojawiające się w ostatniej chwili opory przed seksem!
Jak stosować cytaty, zaprzeczenia i inne super-zmiękczające techniki lingwistyczne (czysta hipnoza!)
Jak wypełniać jej umysł wyobrażeniami przy użyciu zwrotów, które uruchamiają mechanizmy jej fantazji seksualnych
Jak używać podprogowych sugestii, które wytwarzają w jej umyśle obrazy i uczucia, pobudzające jej najskrytsze fantazje seksualne
Jak stosować hipnotyczne techniki "pseudo-orientacji w czasie" tak, że ma ona wrażenie, że jest w Tobie zakochana od miesięcy, podczas gdy znacie się od paru zaledwie godzin!

I dużo, dużo więcej!

Na płycie znajduje się:

-10 godzin słuchania warsztatu na temat uwodzenia

-materiały Sharka, Badboya, Dawida X, Gunwitha, Mysterego -> wszystko po polsku !

-materiały po angielsku Swingaccta

-filmiki ukazujące najlepszych PUA w akcji

-pojedyncze artykuły na temat uwodzenia

http://allegro.pl/show_item.php?item=146099260

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2006-11-29, 16:32   

airon napisał/a:
Zapewne każdego dnia w swoim życiu widzisz wiele atrakcyjnych kobiet - na ulicy, w centrum handlowy, na uczelni, w pracy, w klubie czy też klubie...

Ależ nie! Każdego dnia? Eee, mam bardzo wyrafinowany gust, więc na pewno nie widuję ich codziennie.

airon napisał/a:
w klubie czy też klubie...

Płyta Ci się zacięła? :p

airon napisał/a:
co musiałbyś zrobić, aby uczynić ją Twoją?

"Moją"? Czasy niewolnictwa już za nami. Nie chcę mieć kobiety na własność - nie w tym rzecz.

airon napisał/a:
Ile razy było tak, że bawiłeś się ze znajomymi w klubie, pubie na dyskotece i była tam niezwykle atrakcyjna kobieta, której bardzo pożądałeś...lecz paraliżował Cię brak pewności siebie lub to, że nie wiedziałeś, o czym z nią rozmawiać i nie podszedłeś do niej, lub nawet podszedłeś, ale nie udało Ci się jej zdobyć?

Ani razu tak nie było.

airon napisał/a:
Czy zdarzyła Ci się kiedykolwiek sytuacja, w której kobieta, z którą byłeś w związku nagle zaczęła traktować Cię inaczej i w końcu zerwała z Tobą, a Ty nie wiedziałeś, dlaczego?

Nie. Nie zdarzyła mi się taka sytuacja.

airon napisał/a:
Lub też może spotykałeś się na randkach z interesującą Cię kobietą i wydawało Ci się, że masz widoki na coś więcej niż przyjaźń, ale potem okazało się, że ona widzi w Tobie tylko przyjaciela?

Niet, randevu nie było.

airon napisał/a:
Dzięki nim nauczysz się:

Gdzie spotkać kobietę?

O, ja, toż to aż niemożliwe, że owa książka odpowiada na tak dręczące mnie przez całe życie pytanie. :rotfl:

airon napisał/a:
Jak dostać w 5 minut numer telefonu lub adres e-mail?

Wystarczy sobie małą zgadywankę urządzić.

Aż mi się nie chce reszty komentować, bo akurat zmęczony jestem.

Odpowiedz do tematu