Wysłany: 2007-04-22, 20:03 Duży układ okresowy na ścianę.
jak w temacie. Tyle ze naprawdę duży, taki jak szkolny najlepiej. I żeby miał zasnaczona elektroujemność liczbę atomową i masową. To przede wszystkim. Ma ktoś?
ja mam, taki metr na metr... kolorowy i z obrazkami xD serio
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wysłany: 2007-04-23, 15:17
i na co to w ogole? ani go do szkoly zabrac, paskudnie wyglada, nadaje pokojowi kiczowato-kujonski wyglad a co gorsza przypomiona o chemi do zawsze gdy sie wchodzi do pokoju, nigdy nie mialam i nie zamierzam
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
zgłupiałaś zupełnie, za kogo Ty mnie masz?
przecież ja od roku chemii nie mam xD
dalej jest w tej książce xD albo gdzieś..........
wybacz, wybiczuję się za to makaronem i dam na tace
i na co to w ogole? ani go do szkoly zabrac, paskudnie wyglada, nadaje pokojowi kiczowato-kujonski wyglad a co gorsza przypomiona o chemi do zawsze gdy sie wchodzi do pokoju, nigdy nie mialam i nie zamierzam
jest mi potrzebny bo na codzien jestem z chemią za pan brat. Zdaje na maturze rozszerzoną. I kiedy robie zadania czy się uczę to nie chcę mi się co chwila zerkac do minimalnego układu na ostatniej stronie w książce.
Po za tym Mokra jeśli nie masz nic innego do powiedzenia to się nie wypowiadaj. Jest mi potrzebny nie chce po to, żeby mi ładnie wyglądał na ścianie. Szukam kogoś kto miałby może do sprzedania lub miałby jakieś dobre źródło z którego mogłabym takowy wytrzasnąć. I wybacz ale mało mnie obchodzi czy Ci się to podoba.
[ Dodano: 2007-04-23, 17:13 ]
luba napisał/a:
ja mam, taki metr na metr... kolorowy i z obrazkami xD serio
też taki mam bo był wpodręczniku do chemii:D ale potrzebuje naprawde szczegółowego i dużego:)
Galaxy idż do księgarni takiej z działem naukowym, albo do biblioteki. będziesz mogła sobie skserowac ( każdy format w drukarniach i profesjonajnych punktach ksero) kosztuje to koło 10 zależy od wiekości.
Ja używam układ z czerwnskich (podręcznik ) jest w miare duży, dobrze sie z niego czyta. a z rozaka dobra jest tabela reakcji jonowych, z kolorami, objawami i wszystkim co tylko.
Powodzenia na maturze
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.