za minutę spisanego na nośniku CD (w postaci plików dvd lub wave) materiału.
doświadczony transkrybent przepisuje dziennie około 3 h
niedoświadczony 1 h
to daje dzienne zarobki od 50 do 150 zł (brutto)
osoby zainteresowane raz jeszcze zapraszam do napisania na koziorozec72@gmail.com
(i byłoby miło, gdyby napisały tym razem coś o sobie. Wykształcenie, doświadczenie zawodowe, wiek, zamieszkanie.)
po wstępnej weryfikacji zapraszamy na szkolenia, podpisujemy umowy i zlecamy pierwsze prace.
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-07-30, 21:09
piękne nastawienie, zwłaszcza, że moje pytania pochodzą od zainteresowanych, którzy z czują się 'fantastycznie' czytając taką, a nie inną odpowiedź. i tak wychodzi na to, że mogłabym udawać, że jestem bardzo zainteresowana by tylko móc ujrzeć jej wzór skopiować, pokazać innym i stwierdzić, że mnie to nie interesuje.
gratuluję 'sprytu'.
no cóż, zapewne koniec tematu z mojej strony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.