Wysłany: 2007-05-24, 22:29 yamaha r6 czy suzuki gsxr 600
witam.czy ktos moze mi odpowiedziec na pytanie dotyczace tego ktory motor jest lepszy i mniej awaryjny-yamaha r6 czy suzuki gsxr 600.mam zamiar kupic za jakis czas maszyne i nie wiem na ktora sie zdecydowac.prosze o podpowiedz pozdrawiam!
Do Lenki .... Te motory nie sa wyjątkowe, jesli chcesz kupić motor i masz taką kase to pomyśl nad Buelem... wyjątkwe cacka lub nad naprawde motorami niezwykłymi z stajni Agusty (dla nie wtajemniczonych najszypsze seryjne motory świata i takie motocyklowe ferari )
Osobiście wybrałem R6, którą teraz posiadam ale żałuje ponieważ wolałbym Bueala (brat takiego ma i jest o wiele "zabawniejszy" ) Napewno r6 jest znacznie wajniejza od GSXR. A jeśli już kupisz "suzi" to tylko w opcji SRAD.
Powodzenia i do zobaczenia wiosną na torze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.