Wysłany: 2009-12-06, 18:22
Tak stąd moje zastanawianie się nad NW jakie dobrać i gdzie , bo jak jest ślisko do tego teraz zimą ciemno robi się sporo wcześniej to różnie bywa. Kiedyś widziałem jak tirowi urwało oponę i uderzyła w jadący samochód...
palermo
Wysłany: 2009-12-08, 01:36
Takich zdarzeń na drodze to jest setki, ja dziś jechałem za samochodem odbił jakoś kamień i cud , że przedniej szyby nie rozbił mi, wtedy właśnie przydaje się dobre ubezpieczonko i pewnie jeszcze jakaś pomoc drogowa w pakiecie.
A najlepiej bedzie jak zapytam u zródła- czyli zadwonei sobie spokojnie do PZU i tam dowiem sie wszystkiego.
palermo
Wysłany: 2010-03-24, 21:46
Jak interesuje Cię ubezpieczenie komunikacyjne, to na stronce masz samochocdzik z kilkoma punkcikami, który pomoże Ci skomponowac oferte wg potrzeb i zasobności portfela.
Ja szukając ubezpieczenia korzystam najpierw z porównywarek ubezpieczeniowych . Potem ewentualnie dzwonię bezpośrednio do towarzystwa pytając o tą samą ofertę. Dwa razy wyszło tak że w towarzystwie było tańsze ubezpieczenie, a raz że w porównywarce.
A, to już wiem o co chodzi, można wybierać sobie to co się chce ubezpieczyć. No i koszta przy tym obniżyć, niezłe rozwiązanie dla tych, których nie stać na pełne AC.
Jeżeli mogę dorzucić coś w temacie, to dla początkującego kierowcy proponowałbym pzu pomoc, bo można wykupić tę kartę na np. na 60 dni i można korzystać z szerokiego pakietu - np. fachowej pomocy, dowiezienia przez ubezpieczyciela jakiegoś produktu, itp. Myślę, że to dobre dla początkującego kierowcy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.