Wysłany: 2007-01-16, 13:50
A ja bym chciala Nyse, ktora pomalowala bym na jasno zielono a na to wielkie oliwkowe koniczyny. Stare auta sa urocze. MOgla bym jeszcze miec starego merola. Takie z filmow detektywistycznych zeszlej epoki.
Kombi - gdy jadę na wczasy,
Terenowy 4x4 - gdy jadę po wertepach,
Sportowy - gdy jestem na autostradzie (nie dotyczy Polski),
Małych gabarytów - gdy szukam miejsca do zaparkowania,
Scania z naczepą - gdy się przeprowadzam.
Hmmm... jako na codzien hatchback.. bo taki mam.. no i lubie to hydrauliczne zawieszenie
ale marzy mi sie jakis z obnizonym zawieszeniem, usportowiona wersja z tunnigiem dobrej klasy...
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.