Co wolelibyścia kupić mając 100tys. nowy samochód czy klasyczny ?
Oczywiście, że nowy! Co prawda 100 tysięcy to dużo i mogłabym sobie kupić z dziesięć moich wyczekiwnych Tata Nano, no ale skoro tak to może jednak skusiłabym się na jakiś land rover albo inny jeep. Choć właściwie za dużymi autami nie przepadam...
_________________ ``You were everything, everything that I wanted THAT I WANTED
We were made to be, supposed to be, but we lost it BUT WE LOST IT
All the memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending ``
Lenka juz cię lubię a na mustanga napewno starczy 100tys.
Cytat:
sobie kupić z dziesięć moich wyczekiwnych Tata Nano
aż mnie zaciekawiłaś bo nigdy nie słyszałem o takim samochodzie i wszedłem na google ... i ... nie no ciekawy samochód do miasta napewno mało pali nie ma problemów z zaparkowaniem najtańszy samochód spoko
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Wysłany: 2008-08-01, 00:22
Nissan SKYLINE R34 GT-R VII klasyczne piękne sportowe autko niestety o ile się nie myle nie produkowane juz p.s. nie wiem czy te 100 tys by mi starczyło
Nissan_Skyline_GT-R_R34.jpg oto Skyline GT-R R34 w całej okazałości (chociaż przydałby się tu mały lifting):P
Plik ściągnięto 3 raz(y) 208,74 KB
_________________ Po to mam oczy żeby nie iść jak lunatyk
Usta żeby zawsze bronić prawdy
Stopy żeby zostawiać ślady
Ręce mam po to by zbudować życie na tym
I wiesz co mnie boli że w głowach się pierdoli
Zakłócony pokój ludziom dobrej woli
Ostatnio zmieniony przez cichy 2008-08-01, 00:25, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.